Как маски для лица уродуют наше лицо

Как маски для лица уродуют наше лицо

Только вы можете решить, что для вас важнее – красота маски или защита, которую она вам даст. Но вы должны знать о новой проблеме масок.

Маски для лица на лето Instagram
Маски для лица на лето Instagram
Маски для лица на лето Instagram
Маски для лица на лето Instagram
Маски для лица на лето Instagram
Маски для лица на лето Instagram
Маски для лица на лето Instagram
Маски для лица на лето Instagram
Маски для лица на лето Instagram
Маски для лица на лето Instagram
Маски для лица на лето Instagram
Маски для лица на лето Instagram

Пандемія коронавірусу не лише вкрала у всіх нас весну і приємні емоції, які з нею пов'язані. Вона прийшла до нас з «подарунком», який з приходом літа для багатьох став реальною проблемою. Мова про прищі й подразнення від носіння захисної маски, і цьому явищу вже дали назву МАСКНЕ, тобто вид акне, який виникає через маски для обличчя.

Про це повідомляє The New York Times.

Медичні працівники і всі ті, хто працює в масці, піддаються найбільшому ризику, тому що маски щільно облягають їхнє обличчя, і вони носять їх довше.

У дослідному листі, опублікованому в журналі Американської академії дерматології, повідомляється, що, щонайменше, 83 відсотки працівників охорони здоров'я в провінції Хубей, Китай, страждають від проблем зі шкірою обличчя. І, як не дивно, лікарі повідомляють про збільшення кількості вугрів у людей, які не мають відношення до медицини.

«Розмови про прищі досягли рекордного рівня в моїй практиці і в моєму вікні для прямих повідомлень в Instagram», - розповідає доктор Уїтні Боу, дерматолог з Манхеттену. Це тому, що маски можуть погіршити проблеми зі шкірою, які вже існують, або викликати нові. Додайте літню спеку та вологість, і ви отримаєте чашку Петрі для досліджень.

Безпечна маска для обличчя на літо – яку вибрати

Тільки ви можете вирішити, що для вас важливіше – краса маски, чи захист, який вона вам дасть, але дерматологи вважають 100-відсоткову бавовну чудовим компромісом, оскільки він дозволяє шкірі трохи дихати. Коли температура підіймається, і ви пітнієте, вам потрібно тримати маску чистою.

«Ви повинні ставитися до маски для обличчя як до спідньої білизни і часто прати її», - наполягає доктор Кендріс Хіт, доцент кафедри дерматології в Медичній школі ім. Льюїса Каца в Університеті Темпл. «Ви не хочете, щоб весь цей жир, піт і бруд, які налипають на маску, потім потрапляли на ваше обличчя».

Читайте такожМакіяж помер, залишилися тільки очі: як фарбуватися під маску для обличчя влітку - фотоПодивіться нашу фотогалерею модних масок для обличчя з бавовни, які сьогодні є в продажі - це те, на що слід орієнтуватися.

Як доглядати за обличчям під маскою

Дерматологи закликають зменшити кількість косметичних засобів.

«Менше інгредієнтів - краще, ніж більше», - запевнив доктор С. Тайлер Холлміг, директор з дерматологічної хірургії в Медичній школі Dell в Техаському університеті. За його словами, маска для обличчя посилить потрапляння косметичного продукту до вашої шкіри.

Хай косметика йде у відпустку!

Якщо ви наносите макіяж для відеодзвінка, то подумайте про те, щоб зняти його, коли виходите на вулицю. Доктор Кендріс Хіт м'яко лає пацієнтів, які з'являються на екрані під час телепрограм і носять повний макіяж.

«Це час, щоб дійсно пом'якшити це», сказала вона. Для тих, хто абсолютно не може позбутися цієї звички, вона пропонує тонований зволожувальний крем з сонцезахисним ефектом.

Якщо ви пітнієте під маскою, то доктор Шарі Марчбейн, дерматолог з Нью-Йорка, пропонує використовувати міцелярну воду і зволожувальний крем.

Що робити, якщо з'явилися прищі

Якщо те, що у вас на обличчі, виглядає як висип або змушує вас дряпати обличчя, можливо, ваша проблема насправді не вугровий висип. У вас може бути контактний дерматит, який виникає через металеві або гумові частинки масок і деяких тканин (які під час прання можуть виділяти формальдегід, що викликає роздратування) і барвників.

Крем гідрокортизону може допомогти, хоча ви повинні звернутися до дерматолога для правильної діагностики та лікування.

Якщо ви спробували все вищеперелічене і ваші прищі не проходять, ви можете розглянути дві інші причини виникнення прищів: стрес і їжа.

Нагадаємо, раніше Главред підготував декілька покрокових інструкцій, як зробити модну маску для обличчя і вберегти себе від всіляких вірусів, а також дізнався, які маски для обличчя шиють американці, і підготував детальну інструкцію, засновану на рекомендаціях Медичного центру Університету Вандербільта і Медичного коледжу Froedtert & Wisconsin.

Автор: Адриана Бубновская
Новости сейчасКонтакты