Силовики нагрянули с обысками в фирмы родственников Медведчука и Козака

Виктор Медведчук / УНИАН

Ведется расследование дела о незаконном выведении из госсобственности земельных участков.

Правоохоронні органи проводять ряд слідчих дій на території Закарпатської та Львівської областей в рамках розслідування кримінальних проваджень про незаконне заволодіння та отримання в оренду ділянок землі.

Обшуки проходять в структурах місцевих органах влади і на підприємствах, пов'язаних з родичами народних депутатів від Опозиційної платформи - За життя Віктора Медведчука і Тараса Козака, розповіли агентству Інтерфакс-Україна в Офісі генерального прокурора.

У повідомленні підкреслюється, що ведеться розслідування справи про незаконне виведення з держвласності земельної ділянки фірмою Спорт-тур, що належить інвестиційній компанії, кінцевим бенефіціаром якої є дружина Медведчука Оксана Марченко.

"Проведено близько десятка обшуків в органах влади Закарпатської області та на території спортивно-оздоровчого комплексу", - сказали у відомстві.

Також, як поінформували в Офісі генпрокурора, розслідується справа про незаконне отримання в оренду земельної ділянки у Львівській області фірмою Керамбуд, яку пов'язують з родичами народних депутатів. На даному підприємстві також проводилися слідчі дії.

Читати такожЗМІ дізналися про долю заводу дружини Медведчука, що потрапив під санкції, в РФ

Обшуки в мережі АЗС Glusco

Автор: Алексей Тесля
Новости сейчасКонтакты