Активный чат
Максим Розумный
23
17 сентября, 15:00

Максим Розумный

политический эксперт
вопрос:
Роман У.
Роман У.
На вашу думку, які політичні та військово-політичні задачі вже виконала Курська операція, чим би вона не закінчилася? Якими ви бачите її перспективи?
вопрос:
Василь Васильович
Василь Васильович
Максиме Миколайовичу, напевно ж ви бачили різні відео наших військових з Курської області, зокрема, Суджі, про те, як їх зустрічали росіяни. На що особисто ви звернули увагу, які висновки зробили? Мене особисто здивувало те, скільки людей там говорять або українською, або на суржику - це якось дивно.
вопрос:
Danko
Danko
Чому, по-вашому, росіяни в Курській області так байдуже сприйняли прихід ЗСУ? Чому ніяких спроб активного спротиву, опору, ніякої тероборони й напливу добровольців у військкоматах?
вопрос:
George
George
Вітаю. Які наслідки для путінського режиму і Путіна мала Курська операція українських військ? Соціологи в РФ вже показують певне падіння рейтингу Путіна - що це, тимчасове явище чи початок кінця Путіна?
вопрос:
Євген_57
Євген_57
Наскільки ймовірно, що щось схоже на події на Курщині відбудеться в інших областях Росії? Прикордонні області РФ можуть стати тою санітарною зоною, якої хотіли так хотіли в Кремлі, щоправда, точно не на власній території?
вопрос:
Борисенко В.
Борисенко В.
Як, за вашими спостереженнями російська верхівка, еліти сприйняли початок повноцінних бойових дій на території Росії та нездатність Путіна завадити просуванню українських військ Курською областю? Чи спонукатиме це їх почати шукати варіанти зупинити або війну, або Путіна?
вопрос:
Liam
Liam
У серпні вигулькнув якийсь Пригожин-2 - голова ПВК Паладін Закревський, зі схожими на пригожинські гасла, з наїздами на Путіна, але обіцянкою не зупинитися, як Пригожин. Хто за ним може стояти? Чи може мати якісь перспективи діяльність подібного персонажа? І чи можливе повторення заколоту Пригожина в Росії?
вопрос:
СвітланаЮА:
СвітланаЮА:
Чи може до влади в Росії прийти проукраїнський політик або бодай такий, що не буде одержимий ідеєю її загарбати чи знищити? Чи можливо це одразу після Путіна? І чому?
вопрос:
Denys
Denys
У якому вигляді має існувати Росія, щоб вона не становила загрози ні для Україні, ні для інших її сусідів? Які трансформації там повинні відбутися в ідеалі, і наскільки ймовірно, що вони таки відбудуться?
вопрос:
y-grek
y-grek
Багато хто з українських експертів говорить, що Російська Федерація повинна розпастися, як СРСР, аби Україна могла почуватися в безпеці. А наскільки реалістичним є такий сценарій – повний розпад Росії або відкол від неї певних територій?
вопрос:
Петро
Петро
Президент Тайваню запропонував Китаю відібрати в Росії його історичні землі, окуповані Росією відповідно до Айгунського договору, мовляв, Росія зараз ослаблена, тож момент зручний. А ЗСУ продемонстрували, як вільно можна зайти на територію РФ. Китай може наважитися на щось подібне?
вопрос:
Dim-dim
Dim-dim
Що може покласти край режиму Путіна і його владі? Чи впливають на міцність режиму військові поразки РФ у цій війні, якщо так, то яка з них може бути фатальною для Путіна?
вопрос:
Sem
Sem
Путін підписав указ про збільшення чисельності російської армії на 180 тисяч осіб. Що це означає? Він наважився на мобілізацію попри всі ризики? Як це відіб’ється на ситуації на фронті – РФ таки налатувалася на тривалу війну, але саме «м’ясом»?
вопрос:
Меланія
Меланія
Скільки, по-вашому, ще може тривати війна за оптимістичним і песимістичним сценаріям?
вопрос:
Sid_
Sid_
Як ви оцінюєте намір нашої влади на наступний Саміт миру запросити Росію? Вже справді час? І хіба це щось змінить?
вопрос:
Катерина Г.
Катерина Г.
Пане Максиме, як ви оцінюєте перспективу почату переговорів із Росією? Коли вони стануть можливими і за яких умов?
вопрос:
Neo
Neo
Озвучено вже кілька мирних планів, і, складається враження, що вони мають не так вже й багато точок перетину, кожен пропонує щось своє. Як за таких умов може бути напрацьована якась дорожня карта просування до миру? Чи станеться тільки тоді, коли на полі бою одна зі сторін здобуде очевидну перевагу?
вопрос:
danylo_kruk
danylo_kruk
Чого чекати Україні в разі перемоги Трампа і в разі перемоги Гарріс на виборах? Хто для нас буде більш вигідним і зможе допомогти закінчити війну на прийнятних для нас умовах?
вопрос:
Леонід К.
Леонід К.
На вашу думку, США взагалі налаштовані закінчити війну і закінчити Росію? Якого розвитку подій вони хочуть, їхня ціль щодо України, Росії, війни? Дякую
вопрос:
Wrangler
Wrangler
Вітаю. Максиме Миколайовичу, по-вашому, дадуть нарешті Україні дозвіл бити західною зброєю вглиб Росії чи ні? І що це змінить, як зменшить можливості російського війська? Як відреагує Росія, справді, як пригрозив Путін США і Британії, почне війну з НАТО?
вопрос:
Kleo
Kleo
Der Spiegel написав, що Путін їздив у Монголію до шаманів, щоб спитати їхнього дозволу на застосування ядерної зброї. Ми справді стаємо ближче до ядерного витка в російсько-українській війні?
вопрос:
Софія
Софія
Недавній аналіз від ЦРУ говорить, що Україна очолила рейтинг зі смертності та антирейтинг з народжуваності. Але війна триває, і показники явно стануть гіршими. Тут питання два. По-перше, чому Захід не кваліфікує те, що відбувається в Україні як геноцид українського народу, який здійснює Росія? По-друге, що чекає на нас далі, які проблеми неминуче виникнуть в Україні через таку шалену демографічну кризу? Хто тут взагалі житиме?
вопрос:
Андрій
Андрій
Чи не здається Вам ,що обравши варіант війни "на виснаження"партнери помилилися?У нас є зброя,але проблеми з мобілізацією-на росії проблеми з зброєю,але немає проблем з військовими.Крім того,десь читав що нам на війну потрібно 800 млрд долл.в реальності таких грошей немає ні в кого.Можливо через це поширюються чутки про перемогу України,але з втратою території?

Последние новости

Реклама
Реклама
Реклама
^
Мы используем cookies
Принять