Появилась полная версия смерти и расчленения Энди Картрайта

Энди Картрайт / Instagram

Адвокат Марины Юшко Ирина Скурту рассказала версию происходящего со стороны задержанной девушки.

Ірина Скурту, адвокат дружини Олександра Юшко, який виступав під псевдонімом Енді Картрайт, розповіла, що відбувалося до того дня, коли знайшли тіло репера.

Розповідь Ірини Скурту з'явився на телеграм-каналі RT.

За цією версією шприц знову повернувся в розповідь, і про серце знову мовчали.

"Марина жила в цій квартирі з Олександром дев'ять років. У якийсь момент вона виявила свого чоловіка мертвим і вирішила приховати цей факт. Поруч з тілом вона знайшла шприц і не захотіла, щоб всі знали, що її чоловік помер від наркотиків, як вона тоді подумала. Марина також злякалася, що дитина дізнається, що його батько так безславно помер ", - розповіла вона.

Вона приїхала перед поліцією, і насамперед відправила дитину до родичів. А мати в оповіданні не причетна до розчленування тіла.

"Коли я приїхала, дитина спала в квартирі. Ми тут же викликали близьких родичів і відправили його з ними. Слідчі дії йшли до п'ятої ранку, і не варто було при цьому бути присутнім малюкові.

Марина стверджує, що всі дії з тілом Олександра вона проводила сама і ніхто їй в цьому не допомагав. Мати Марини не брала участі в розчленуванні трупа. Коли мати Марини дізналася про те, що сталося, то вмовляла дочку все розповісти органам. Але обидві жінки порахували, що розчленовування - це окремий злочин, а мати Марини, як і сама дочка, звичайно, не хотіла в тюрму ", - додала вона.

Крім того, адвокатеса поставила під питання експертизу про наркотики, про яку повідомляли 30 липня, а також підписалася під адекватністю Марини.

"Наскільки я знаю, вчора не була готова жодна експертиза. У Марини також взяли аналізи на психотропні речовини. По розмові вона не викликає підозр у вживанні наркотиків. Звичайно, вона була на нервах, психологічне придушення, але цілком адекватна", - оголосила Скурту .

Нагадаємо, до цього Ірина Скурту згадувала, що Енді Картрайт міг померти від серцевого нападу, і упустила інформацію про шприці.

Раніше стало відомо, що Ендрю Картрайт помер 25 липня, а його дружина приховувала смерть і розчленувала тіло, розпакувати його по пакетам.

Психіатр вже пояснив метання дружини-розчленувальниці Енді Картрайта.

Вдень 31 липня Марину Юшко затримали за підозрою у вбивстві.

Автор: Александр Галайда
Новости сейчасКонтакты