ЕС поддерживает санкции против каналов Медведчука, но есть одно "но" – посол Украины

Санкции против 112, NewsOne и ZIK поддерживают в ЕС - Точицкий / Reuters

Николай Точицкий подчеркнул необходимость "правильно все это позиционировать" в деле введения санкций против телеканалов 112 Украина, NewsOne и ZIK.

В Європейському союзі схвалили санкції проти телеканалів кума Путіна Віктора Медведчука - NewsOne, 112 Україна і ZIK, що запровадив президент України Володимир Зеленський. Однак це поки що неофіційна позиція ЄС, уточнив глава представництва України при ЄС Микола Точицький.

Водночас Київ очікує офіційної підтримки вже найближчим часом, зазначив дипломат на засіданні комісії з питань координації виконання Угоди про асоціацію між Україною та ЄС 3 лютого.

Читати такожНапередодні великого шухера: чим закінчиться історія з санкціями проти Козака"Вже сьогодні, починаючи з самого ранку, і з учорашнього вечора, дуже схвально поставилися в Єврокомісії і службі зовнішніх дій до вчорашнього рішення Ради національної безпеки щодо наших санкцій. Це поки неофіційна реакція, але я думаю, що в ході візиту прем'єр-міністра в Брюссель ми почуємо й офіційну. Важливо правильно все це позиціонувати", - цитує Європейська правда Точицького.

Санкції проти каналів Медведчука

Автор: Диана Бель
Новости сейчасКонтакты