StarsМода и красотаГороскопРецептыПриметыЗдоровьеПоздравленияКино и сериалыШоуЛайфхакиСонникЖизньПраздники

Що подивитись: кращі різдвяні фільми і мультфільми 2021

29 декабря 2020, 08:45обновлено 29 декабря 2020, 17:22
На Новорічні свята перед Різдвом і діти і дорослі чекають дива. Щоб наблизити диво, можна просто подивитись добрий різдвяний фільм, який дарує надію. Рейтинг кращих різдвяних фільмів - дивіться и читайте на Главреді.
Кращі фільми на Різдво 2020
Кращі фільми на Різдво 2021 / DreamWorks Animation

Новорічні свята ще в розпалі, кожного року хочеться подивитись фільм або мультик про Різдво, які надихають і плекають надію на чудо в серці. Пропонуємо подивитись кілька найкращих мультфільмів і фільмів про Різдво які претендують на звання найкращих і безсмертних.

Що подивитись на Різдво 2021 в Україні вдома та на смартфоні - читайте в матеріалі від Главреда. Пропонуємо вам наш рейтинг фільмів та мульфільмів на Різдво 2021.

Читайте такжеЛучшие новогодние фильмы: что смотреть на Новый год 2021

Кращі мультфільми на Різдво 2021

Гринч / The Grinch (2018)

Режисери: Скотт Мосьє та Ярроу Чені

Новий мультфільм про зеленого Грінча, якого вигнали з рідного міста жителі за те, що він був іншим. Багато років по тому Грінч вирішив помститись і відібрати у них свято, коли всі допомагали одне одному і були найбільш щасливими. Єдиним другом Грінча стає пес Макс, проте того, разу, коли Грінч вкрав Різдво, насправді він знайшов набагато більше, ніж втратили всі жителі міста разом узяті. Явною перевагою нового мультфільма слід вважати Бенедикта Камбербетча, який озвучив самого зеленого чоловічка.

Секретна служба Санта-Клауса / Arthur Christmas (2011)

Режисер: Сара Сміт и Бэррі Кук

Санта готується передати своєму старшому синові почесну можливість розносити подарунки на Різдво. У той же час ніхто не сприймає всерйоз молодшого сина Артура. Однак, коли трапляється справжній форс-мажор, саме Артур кидається на допомогу своїй сім'ї і намагається врятувати Різдво, а також рознести все подарунки всім дітям всього за ніч.

Вартові легенд / Rise of the Guardians (2012)

Режисер: Пітер Рамзі

Мультфільм-легенда про дитячі страхи і мрії, про чудо та друзів. Легендарні казкові персонажі - Зубна фея, Пісочний чоловічок, Санта-Мороз-Миколай і Великодній Кролик бережуть життя дітей і спокій у фантастичному світі. Напередодні великих потрясінь, до них чудом потрапляє легковажний веселун Холодний Джек. Його життя - загадка, а участь у справі Вартових допомагає зрозуміти багато що і навіть частково подорослішати.

З 2012 року мультфільм сам став легендою, і без нього важко уявити собі Новорічні свята.

Вартові легенд дивитись трейлер:

Крижане Серце / Frozen (1,2) (2013, 2019)

Режисер: Кріс Бак, Дженніфер Лі

Крижане серце - мультфільм, який встиг стати культовим з 2013 року. Сюжет і музичні номери підкорили не тільки дітей, а й дорослих. Крижане серце - це не просто казка про Снігову Королеву з іншої точки зору. крижане серце - це історія про неприйняття себе, боротьбу з почуттями, дорослішання, сім'ю, підтримку, і, навіть, кохання. Анна і Ельза - хоч і дівчата, та є прикладом для всіх дітей та підлітків, і у мультфільмі своїм прикладом дають найкращі поради для вирішення багатьох проблем.

Читайте такжеФильмы на Рождество: какие фильмы посмотреть на Рождество 2021

Різдвяна історія / A Christmas Carol (2009)

Режисер: Роберт Земекіс

Різдвяна історія - нове переосмислення знаменитої казки Чарльза Дікенса, у мультфильму з високоякісною графікою і відомими акторами, які озвучували персонажів. Чому Різдво має таке значення для мільйонів людей, і чому всі радіють та допомагають одне одному в це свято? Що було б, якби людина могла побачити себе в минулому і майбутньому за один вечір? Від року, коли Чальз Дікенс написав свою Різдвяну пісню, важко уявити новорічні свята без цього твору, особливо після того, як він з'явився у кінематографі.

Клаус / Klaus (2019)

Режисери: Серджіо Паблос і Карлос Мартінес

Ірландська історія про те, звідки взявся культ Санта Клауса у католицькій та протестантській культурі. Ще одна добра, мила і повчальна казка для дітей. Багатьох цікавить, чому для Санти залишають печиво та молоко, а також, чому діти пишуть йому листи?

Ірландська історія про працівника пошти та добродушного відлюдника на Netflix стала культовою завдяки своїй неповторні чарівності та драматичності. Найкраще, що мультик повністю вписується в компанію інших традиційних для Новорічних свят мультфільмів, а після кожного перегляду можна знайти щось нове для себе.

Клаус 2019 дивитись онлайн в оригіналі трейлер:

Кращі фільми на Різдво 2020

Щасливого Різдва / Last Christmas (2020)

Режисер: Пол Фіг

Більш як 35 років тому з'явилась пісня Last Christmas, і в новій різдвяній мелодрамі Щасливого Різдва вона стала головною темою. Історія дівчини Кейт, яка після важкої операції не може знайти собі місця в житті і просто витрачає життя ні на що. В один прекрасний момент вона зустрічає свого Тома, який розкриває їй очі на життя, і змушує полюбити, і навіть помирити всіх членів своєї сім'ї.

Кейт закохується в нього, проте страшна правда про Тома ледь не розбиває їй серце знову.

Емілія Кларк, яка пережила важкий інсульт, і вчилась жити заново після нього не грає у фільмі - для цього їй достатньо показати своє життя. Тому фільм виглядає дуже природно та казково. Магічна різдвяна мелодрама, яка змушує повірити в чудо.

Щасливого Різдва дивитись онлайн українською трейлер:

Сам удома 1,2 / Home Alone 1,2 (1990), (1997)

Режисер: Кріс Коламбус

Культовий фильм про Різдво, який кардинально змінив всі Новорічні свята з 1990 року. Кевін росте у великій родині, і в нього дуже багато родичів. Кожне свято для маленького хлопчика не дуже веселе, бо старші брати та сестри не балують його. Яке ж чудо стається, коли Кевіна випадково забувають вдома, коли збирались поїхати на Новорічні свята до Франції.

Тільки Кевін зміг стати на шляху злодіїв, які обікрали їх сусідів та зазіхнули на будинок Кевіна. Як маленький хлопчик добряче надавав копняків двом дорослим бандюкам у себе вдома, а Наступного року в незнайому йому Нью-Йорку повторив своє навчання - просто незабутня історія. Вже 30 років Один вдома (1 і 2) - традиційний фільм на Новорічні свята у кожному будинку.

Як Грінч вкрав Різдво / How the Grinch Stole Christmas (2000)

Режисер: Рон Говард

Фільм із Джимом Керрі та Ентоні Хопкінсом. Зелений Грінч роками божеволів наодинці живучи на одинокій горі за Хтоградом, тому що місцеві жителі не любили його та насміхались, ще коли він був дитиною. Найбільш ненависним стало для нього свято Різдво - бо в цей день жителі Хтограду вітали одне одного і веселились. Одного разу Грінч вирішує знищити їх свято всього за ніч. Проте маленька дівчинка, яка не боялась слухів про Грінча, і відправилась до нього на гору, щоб привітати з Різдвом, змінює все. З того дня Грінч став не просто почесним жителем міста, а його справжнім героєм і символом Різдва.

Відпочинок за обміном / The Holiday (2006)

Шоуранер: Ненсі Маєрс

Відпочинок за обміном - різдвяна мелодрама, яка вкотре доводить про те, що Різдво - найкращий час для справжнього чуда. Коли двоє жінок із різних міст та із різними професіями потрапляють у скрутне становище на Різдво і розуміють, що їх особистому життю прийшов крах, вони випадково знаходять одна одну через мережу, і погоджуються на програму по обміну - провести Різдвяні свята вдома одна у одної. Зустріч з друзями і знайомими подруг докорінно змінюють їх життя, і забарвлюють їх у колір кохання

Самотній Санта шукає місіс Клаус / Single Santa Seeks Mrs. Claus (2004)

Режисер: Гарві Фрост

Добра казка про те, як місце Санти має зайняти його син. Але є одна проблема - в нього ще досі немає місіс Клаус. На жаль, без неї Різдва не буде, і свято втратить усю магію. Фільм про те, звідки беруться чудеса на Різдво, і що справжнє кохання - приймати одне одного такими як ми є.

Фільм початку 2000 змушує зануритись у казку протягом всього перегляду, і дарує тільки позитивні враження.

Різдво (Ніч перед похміллям) / The Night Before (2015)

Режисер: Джонатан Левін

У Ітана трагічно загинули батьки, і його друзі, щоб підтримати щорічно святкують з ним Різдво. Проте багато років поспіль їх традиція тривати не може - одного разу Айзекк Ґрінберґ і Кріс Робертс дізнаються про найкрутішу вечірку століття, і вирішують не йти святкувати з Ітаном, проте не можуть знайти квитки на святкування. В цей час Ітан чекає на друзів на Різдво, оскільки він дістав для них усіх квитки саме на ту бажану вечірку.

Будинок біля озера / The Lake House (2006)

Режисер: Алехандро Агресті

Будиночок біля озера - незвичайна казка про кохання та чудеса. Весь фільм охоплює не тільки Новорічні свята. Кейт і Алекс - люди, які поселяються в одному і тому самому будиночку... в 2004 і 2006 році. Так сталося, що вони можуть спілкуватись тільки поштою, і деякий час не можуть зрозуміти, що їх життя розділяють 2 роки життя. Проте у них вже є спільний пес, який після Алекса прибивається до Кейт. Дівчина та хлопець з часом розуміють, що вони - споріднені душі, проте єдиний спосіб спілкування для них - пошта. Алекс потрапляє в автокатастрофу, і помирає на руках у красуні, і тільки після спілкування з Кейт розуміє, що це була саме вона. Обидва намагаються змінити минуле і майбутнє, щоб нарешті зустрітися в справжньому житті.

Фільм про справжнє кохання і справжнє чудо просто неповторний. Це саме той випадок, коли знамениті актори грають прекрасно при ідеальному сценарію, а виходить геніальний фільм

Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.

Наши стандарты: Редакционная политика сайта Главред

Реклама

Последние новости

Реклама
Реклама
Реклама
^
Мы используем cookies
Принять