У Києві пройде Change Management Forum Ukraine 2020

5 февраля 2020, 14:50обновлено 5 февраля 2020, 15:23
Форум, головною темою якого стане ефективне впроваждення змін на підприємстві, відбудеться 28 лютого.
У Києві пройде Change Management Forum Ukraine 2020

Трансформація відбувається тільки тоді, коли нове бачення стає новою моделлю поведінки. Сьогодні практично кожен бізнес стоїть на порозі трансформацій, планує їх або вже зазнає змін. Статистика успішності на стороні гнучких, динамічних компаній, які вміють швидко і точно реагувати на ринок, бачити перспективи і перебудовуватися відповідно до цього бачення.

Change Management Forum Ukraine 2020 року - перший в країні інсталятор знань і практик здатних провести ваш бізнес від хаосу та усвідомлення необхідності змін до створення команди співробітників дійсно здатних системно трансформувати компанію та досягти результатів змін.

Від кейсу до кейсу, разом зі спікерами та модераторами ми будемо рухатися по всіх ключових точках дорожньої карти change management:

видео дня

• Chaos - хаос в організації та головах

• Challenge - усвідомлення і прийняття виклику змін

• Chance - пошук і створення рішень

• Change - процес трансформації від А до Я.

Унікальною особливістю форуму є фокус на принципах Human side of change. Можливо, найважливіший драйвер змін - це особистість. Якими якостями вона має володіти, як усвідомлювати необхідність змін та шлях до них, про це на - Change Management Forum Ukraine! Новітні методики, глобальні тренди та найуспішніші change management кейси на 2020 рік.

Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.

Наши стандарты: Редакционная политика сайта Главред

Реклама

Последние новости

Реклама
Реклама
Реклама
^
Мы используем cookies
Принять