Украинская каратистка, олимпийская призерка Терлюга призналась, что выходит замуж

13 сентября 2021, 13:36
Ее избранник – тренер и мастер спорта по карате Владимир Зарецкий.
Украинская каратистка, олимпийская призерка Терлюга призналась, что выходит замуж
фото УНИАН, Ратинский Вячеслав

Під час святкового заходу, який був організований за підтримки групи "Метінвест" з нагоди 30-ї річниці створення Національного олімпійського комітету українська каратистка, срібна призерка Олімпійських ігор 2020 року Анжеліка Терлюга розповіла, що у вересні цього року виходить заміж за тренера і майстера спорту міжнародного класу з карате Володимира Зарецького.

"Я спершу з'їздила на Олімпіаду, потім пройшов десь тиждень-два, і почала підготовку до весілля. Саме весілля буде в кінці вересня. Сукню вже купила і довго не вибирала, бо в мене не було на це часу. Довелося все робити швидко, і сама підготовка до весілля проходить швидко. Загалом, я готуюся до весілля як звичайна людина", - розповіла Терлюга.

Відповідаючи на запитання про те, куди вона витратить кошти, отримані за срібну медаль на Олімпіаді (2,2 млн грн – ред.), Терлюга підкреслила, що частину коштів віддасть тренеру.

видео дня

"Частина грошей (зароблених на Олімпіаді за срібну медаль – ред.) буде передаватися особистому тренеру, який мене готував, а ту частину, яка в мене залишиться, я ще не вирішила, куди буду інвестувати, бо зараз я займаюся побудовою сім’ї. І в майбутньому ми вже з чоловіком будемо визначатися, куди витрачати ці фінанси", - розповіла спортсменка.

Нагадаємо, у 2019 року в Кривому Розі за підтримки "Метінвесту" пройшов біговій напівмарафон Steel Run і тренувальний фановий нічний забіг перед марафоном - забіг на короткі дистанції в яскравих костюмах для популяризації здорового способу життя. У забігу взяли участь близько 1,5 тисяч спортсменів.

Довідка. Група "Метінвест" - міжнародна вертикально інтегрована гірничо-металургійна група компаній, яка є найбільшим в Україні виробником сталі.

Основні акціонери "Метінвесту" - група українського бізнесмена Ріната Ахметова СКМ (71,24%) і група "Смарт-Холдинг" Вадима Новинського (23,76%).

Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.

Наши стандарты: Редакционная политика сайта Главред

Реклама

Последние новости

Реклама
Реклама
Реклама
Мы используем cookies
Принять