Активный чат
Наталия Бучинская
37
10 ноября 2015, 14:00

Наталия Бучинская

Народная артистка Украины, певица
вопрос:
y.sirenko

y.sirenko

Чи варто поміняти Гімн України з нинішнього тексту на вірш Сосюри "Любіть Україну"?
ответ:
Наталия Бучинская
Наталия Бучинская
Я не думаю, що слід змінювати наш гімн. Навколо цієї теми точиться чимало дискусій. У нас є гімн, і він прекрасний, яскравий. І вірш Сосюри — гарний, не даремно ж він входить до обов’язкової шкільної програми, його потрібно знати. Але не варто це все змішувати.
вопрос:
y.sirenko

y.sirenko

Київ та великі міста без особливих проблем приймають відомих, і не тільки, артистів.У малі райцентри вони не їдуть, бо немає спонсора, щоб заплатив за концерт.а з квитків прибутку немає.бо селяни не потянуть великі ціни на квитки.Який Ви бачите вихід з ситуації?
ответ:
Наталия Бучинская
Наталия Бучинская
Коли ми з Ніколо їздили з програмою «Моя Україна» цього року, ми в тому числі відвідали чимало сіл. Ціни на квитки, звісно, були нижчими, ніж в обласних центрах. Загалом, все це мусить зрозуміти саме артист. Адже у селах та невеличких містечках люди нас чекають, знають і слухають. Дуже люблю відвідуватися з концертами такі невеличкі міста. Коли до тебе підходять люди зі сльозами на очах, дякують, просять приїхати ще, кажуть, що люблять, але ми про них чомусь забуваємо.
Все залежить від артиста. Він має застосовувати гнучкий економічний підхід: де потрібно він має встановлювати більш демократичну ціну, а десь, взагалі, має дати благодійний концерт. Це треба робити, якщо люди на нас чекають.
В селах не такі вже й облаштовані будинки культури, часто-густо взимку вони взимку дуже холодні. Але, як правило, вони вщент набиваються глядачем, і вони своїми серцями зал обігріває, і холодно в такій атмосфері нікому не буває.
вопрос:
y.sirenko

y.sirenko

Здравствуйте, Наталья! Вы бываете за границей. Какую страну Европы порекомендуете для зимнего отдыха, а куда ехать не посоветуете? Успехов в творчестве!
ответ:
Наталия Бучинская
Наталия Бучинская
Рекомендую цього року поїхати в наші європейські Карпати. Я була торік на різдвяні свята в Яремче і цього року поїду також. Може, нарешті, встану на ті лижі… Бо досі боюся. :)
Тож дуже раджу, бо найкращий відпочинок — там. Там дуже багато готелів із обслуговуванням на високому рівні. А яка там природа! А якщо усвідомити, що все це — наше! Наша мова, наша їжа… Це прекрасно!
вопрос:
y.sirenko

y.sirenko

Доброго дня, Наталія! Читала в новинах, що новий кліп для Вас відзняли люди, які працювали із молодіжними гуртами Хардкіс та Казаки. Чому ви обрали саме їх для співпраці? Як це вплине на вашу творість в майбутньому?
ответ:
Наталия Бучинская
Наталия Бучинская
Я бачила їхні роботи, і вони мені дуже були до вподоби. Люблю працювати з молодими, прогресивними, амбітними людьми. Мені сподобалася команда, її професіоналізм, чіткість і атмосфера на майданчику. Режисером кліпу був Радіслав Лукін. Коли бачу таку молодь, дуже радію і хотіла б, аби моя Катерина дружила і спілкувалася з такими людьми, хотіла б, аби наша молодь була саме такою. Я тоді сказала Радіславу, що, напевно, стою біля витоків їхньої слави. Мені сподобалося, як вони працюють, і який матеріал зробили для мене.
вопрос:
y.sirenko

y.sirenko

Наталия, кого вы считаете секс-символом нашего шоу-бизнеса среди мужчин?)))
ответ:
Наталия Бучинская
Наталия Бучинская
Напевно, Сергій Гладирь, фіналіст шоу «Х-фактор». Я люблю таких чоловіків — справжніх, з думкою, з позицією, відвертих, порядних, розумних.
вопрос:
root

root

Наталья, здравствуйте!!! Очень нравится Ваше творчество, и как женщина Вы - невероятно красивая, обожаю тембр Вашего чарующего голоса, которым готов наслаждаться каждый день. У меня 2 вопроса, если можно. 1. Не планируете ли Вы стремительно и безнадёжно ворваться на российскую эстраду? Хотелось бы посетить здесь в России Ваши концерты. Вы бы многих затмили своей харизматичностью. 2. Есть ли в Вашем репертуаре песня, которую хотелось бы по тем или иным причинам переписать, чтобы придать композиции новое звучание? И отдельное спасибо за шикарный дуэт с Иосифом Кобзоном!!!
ответ:
Наталия Бучинская
Наталия Бучинская
Дуже хочу, аби настав мир. І знаю, чимало людей в Росії хочуть того самого. Впевнена, що й ви цього прагнете. Будь-яка нормально людина не хоче крові, це точно. Ще два роки тому я не знала жодного артиста з нашої країни чи з країн СНД, який би не намагався вийти на російський ринок. А коли почалася війна, почали гинути люди, я залишилася тут, в Україні. Настане мир, і все буде добре.
А дует із Кобзоном був записаний ще у 2011 році. Шикарна пісня, яку написав для мене Юрій Євгенович Рибчинський і Геннадій Татарченко.
вопрос:
y.sirenko

y.sirenko

Стидно сказати,але Вас для себе я ,,відкрила,,19 січня цього року на концерті.З тих пір кожного дня слухаю ваші пісні,особливо ,,Материнська любов,,Думи мої думи.... Дозвольте висловити щиру глибоку вдячність за ваші пісні,які зворушують мою душу далеко від рідного краю.З повагою і любов'ю! Господь Вам дав і голос, і красу, Чарівна квітко неньки України. Нехай Ваш спів попри печаль та сум У світі славить мову солов’їну. Нехай вкраїнська зболена душа У пісні воскресає і не гасне Свіча, й надія нас не полиша На майбуття щасливе і прекрасне.
ответ:
Наталия Бучинская
Наталия Бучинская
Дякую, дуже рада. Ніколи не пізно щось чи когось для себе відкрити. Я дорожу кожним своїм прихильником.
вопрос:
root

root

Артисты - довольно капризный народ:) А вы? Какие требования предъявляете к приглашающей стороне (не считая технических требований для хорошего звука - это понятно)? :))
ответ:
Наталия Бучинская
Наталия Бучинская
Технічні вимоги якраз найголовніші. А загалом, мені подобається, коли робота злагоджена. Адже моя робота полягає не тільки у виступі на концерті — є підготовчий, організаційний момент: обов’язковий саундчек, обов’язкові репетиції тощо. Також наперед мають бути обговорені умови, тривалість виступу, тематика концерту тощо. А от «капризного райдеру» у мене немає. Хіба що — молочна ковбаса.:)
Основні вимоги до мене самої — я маю відпочити, відспіватися, налаштуватися, організуватися, а тоді — на сцену.
вопрос:
root

root

Что бы вы хотели изменить в правилах украинского шоу-бизнеса?
ответ:
Наталия Бучинская
Наталия Бучинская
Питань багато — є над чим працювати. Є чимало людей, які можуть нормально це робити, аби тільки їм давали можливість. Мають розвиватися всі напрямки музики: і класика, і автентична музика, всі інші.
Досить недавно порівнювала, наскільки наша країна багата на різностильовість музики, і кожен слухач може знайти своє. Але є одне "але" — своє має звучати. Я приїжджаю в інші країни і завжди спостерігаю одну й ту саму картину: на першому місці в телевізійному і радійному просторі — свій продукт, і на нього припадає левова частка ефіру. З цього точно треба почати. У нас гарний цікавий та професійний продукт.
Також потрібні зміни і підтримка на законодавчому рівні — авторські права і суміжні права виконавців. Цей закон повинен працювати на артиста, а не на окремі бізнес-групи, які собі забирають велику частку того, що належить авторам і виконавцям. Це дуже болюче питання. Знаю, що багато авторів пишуть гарні пісні за кордон, тому що вони мають вигідніші авторські ставки там. Це також є проблемою. І так далі.
вопрос:
root

root

Знаю, що це популярне нині питання. Але дозвольте почути вашу думку. А саме думку про тих ваших колег, які продовжують виступати в Росії. Для вас прийнятні концерти в цій сусідній державі за нинішній умов?
ответ:
Наталия Бучинская
Наталия Бучинская
Вже не раз відповідала на це питання. Твердо можу сказати тільки за себе. Велика біда, що в країні йде війна, я хочу, щоб вона закінчилася, й настав мир. Через це я відмовилася від концертів у Росії, при цьому прямо пояснюючи там, що я — громадянка України, живу тут і не маю ні права, ні бажання вчинити інакше.
Нам треба закінчувати цю війну. Ми — сусідні держави, ми нікуди не дінемося один від одного, «велику китайську стіну» не побудуємо. Знаю багато сімей зі свого оточення, де половина сім’ї живе тут, половина — там. Так не повинно бути! Я роблю все, що залежить від мене — спілкуючись із людьми з Росії, завжди кажу, що хочу миру.
Брудні обговорення в інтернеті — це не вихід із ситуації. Треба підключати дипломатію. Тому що війна щодня забирає людські життя. Тож слід задіяти всі можливі механізми, щоб закінчити це. Я кожного дня читаю новини, можу сама аналізувати і, спілкуючись із мудрими розумними людьми, розумію, що війну не тільки треба, але й можна закінчити. Щодо колег по сцені, то якщо у мене є виникають до них якісь питання, то я ставлю їх у приватній розмові.
вопрос:
root

root

Наталіє, вітаю. Вчора був день української писемності та мови, і чимало відомих та й пересічних українців писали диктант... А ви брали участь у цьому заході? Як ставитеся до такого роду свят? Участь в національному диктанті артистів - це популяризація нашої рідної мови та культури чи самопіар? Дякую.
ответ:
Наталия Бучинская
Наталия Бучинская
Я не брала участь у написанні цього диктанту, бо у мене був запланований студійний запис — ми випускаємо україномовний альбом, і це питання зараз у нас основне.
Я ставлюся дуже позитивно до цього заходу, із задоволенням підтримала б його, бо це, дійсно, популяризація нашої мови та культури. Але я вчора привітала слухачів через соцмережі піснею "Мова єднання".
вопрос:
root

root

Сьогодні ваша колега по сцені Злата Огнєвич склала депутатський мандат. Як ви загалом ставитеся до такого явища як "музиканти в політиці"? Чи мають сенс такі експерименти артистів чи письменників, під час яких вони намагаються спробувати себе як законотворці й парламентарі, часто не маючи для того ані потрібних знань, ані освіти, ані досвіду?
ответ:
Наталия Бучинская
Наталия Бучинская
В парламент мають потрапляти люди, які розуміються в першу чергу на законотворчій діяльності, які мають економічну освіту або гарну підготовку. Я не проти, щоб в Раду заходили нові обличчя, які мають бажання змінювати державу на краще.
Злата Огнєвич склала мандат, пояснюючи це тим, що в парламенті лише лобіюються власні бізнесові інтереси, які не стосуються ані культури, ані ефективних реформ у державі. Тому якщо в Раду прийде людина з мистецтва, яка буде пропонувати ефективні зміни — дай Бог.
У моєму оточенні є люди, яким дійсно місце в парламенті. Вони — мудрі, розумні, можуть багато що змінити, знаю, який у них міцний стрижень, тому особливо підкупити їх неможливо, це самодостатні особисті.
вопрос:
root

root

Наталія, чи доводилося вам виступати у зоні бойових дій, перед військовослужбовцями? Які враження? Якщо ви бували в зоні АТО, що найбільше запам'яталося, вразило?
ответ:
Наталия Бучинская
Наталия Бучинская
Звичайно, я багато виступала у шпиталях перед пораненими військовослужбовцями. Брала участь у багатьох заходах, де збиралися кошти і вручалися адресно, наприклад, дітям із сімей загиблих, або йшли на допомогу військовим та їхнім родинам. Також брала участь в акціях на підтримку переселенців.
Цього року ми зробили невеликий тур містами України разом із композитором Ніколо Петрашем "Моя Україна", і він ще не закінчився. З кожного концерту частина коштів йшла на благочинні потреби. Також запрошувала бійців із сім’ями на концерти. Були такі випадки, коли людина побувала на якомусь із моїх концертів, а через півроку я дізнавалася, що її вже немає серед живих. Це важко.
вопрос:
y.sirenko

y.sirenko

Не плануєте зробити фан зустріч?Можливо з вами зустрітися за чашкою кави?поговорити?
ответ:
Наталия Бучинская
Наталия Бучинская
Зробимо автограф-сесію після виходу диска.
вопрос:
y.sirenko

y.sirenko

Як часто ви проглядаєте новини у Facebook?Чи слідкуєте за кимось?Коментуєте?
ответ:
Наталия Бучинская
Наталия Бучинская
Спілкуюся в Фейсбук, завела сторінку в Інстаграм. Долучайтеся, підписуйтеся.
вопрос:
root

root

Добрый день, Наталья! Очень часто слышу от Вас, что Украина должна быть процветающей, богатой страной. А что, по Вашему, необходимо сделать, чтоб так и было?
ответ:
Наталия Бучинская
Наталия Бучинская
Слід почати кожному з себе.
вопрос:
root

root

Наталочко, доброго і гарного Вам дня. Цікавить питання, як часто Ви буваєте на своїй малій батьківщині – у Львові? Яке місце є вашим улюбленим у місті Лева?
ответ:
Наталия Бучинская
Наталия Бучинская
Я народилася у Львові, а потім жила в Тернополі. Буваю у Львові досить часто. Взагалі люблю атмосферу цього міста. Обов’язково намагаюся зайти в церкву, де мене хрестили — Преображенську.
вопрос:
root

root

Добрый день, Наталья. Вы целенаправлено похудели на 15 кг. Что Вас мотивироало?
ответ:
Наталия Бучинская
Наталия Бучинская
15 кг — це ж не тільки зайва вага. Це — тягар на психологічному рівні. Я розуміла, що це не моє, і що треба зайве скинути. Разом із 15 кг я скинула непотрібний баласт на іншому рівні.
Худнула по-здоровому, не сиділа на препаратах і пігулках, не голодувала, а просто організувала правильний режим харчування, спорт, страшенно повірила в результат, і вийшло рівно так, як планувала.
вопрос:
y.sirenko

y.sirenko

Скажите, пожалуйста, выгодно ли сегодня быть певицей? На чем сейчас зарабатывают Народные артисты?
ответ:
Наталия Бучинская
Наталия Бучинская
Зараз у будь-якій роботі нелегко, нелегко всім. Але якщо в тебе є ціль, якщо ти акумулюєш сили, якщо віриш, у моєму випадку — якщо ти знаходишся в команді професіоналів, то треба рухатися вперед, не здаватися. Хочеться, щоб у шоу-бізнесі досягали успіхів завдяки своїй творчості та роботі над собою, а не ставили один одному палки в колеса.
вопрос:
y.sirenko

y.sirenko

Вітаю вас, Наталіє! Дозвольте нескромне питання Вам поставити. На яку суму грошей розраховуєте, щоб придбати усім рідним і близьким новорічні подарунки?
ответ:
Наталия Бучинская
Наталия Бучинская
Головне — не ціна подарунку, а час, витрачений на його пошуку і душа, вкладена в цей подарунок. Знаю, що хотіли б мати члени моєї сім’ї, тому намагатимуся подарувати потрібну і бажану річ.
вопрос:
y.sirenko

y.sirenko

Добрый день, Наталья! Я пишу песни – тексты и музыку. Очень хочу, чтоб их услышали. Потому скажите, пожалуйста, по какому принципу вы отбираете песни в свой репертуар? Это песни только известных авторов? Очень хочу показать Вам свое творчество. Как можно с Вами связаться?
ответ:
Наталия Бучинская
Наталия Бучинская
Зі мною можна зв’язатися через мейл, який вказаний на нашому офіційному сайті.
Я обираю пісню, керуючись не тим, скільки вона коштує, хто її написав. Я обираю таку пісню, щоб вона зачепила мене, щоб вона мала життя. Хоча співпрацюю з багатьма серйозними відомими авторами, а також з молодими, початківцями. Тому з задоволенням розгляну вашу пропозицію та відповім.
вопрос:
y.sirenko

y.sirenko

Наталия , какое самое любимое , Ваше блюдо ?
ответ:
Наталия Бучинская
Наталия Бучинская
Мене легше запитати, чого я не люблю – фуа-гри. А найулюбленіше — це мамині вареники і татів холодець.
вопрос:
y.sirenko

y.sirenko

Пані Наталю, в одному зі своїх інтервю ви сказали, що ваша дочка сама прибирає у себе в кімнаті і помагає вам готувати. Як ви її виховуєте, щоб вона не лінувалася?
ответ:
Наталия Бучинская
Наталия Бучинская
Виховувати слід на власному прикладі, а не на словах. Щоб у кімнаті дитини був порядок, вона має бачити такий порядок у всій хаті. Кажу їй ті ж слова, які мені казали батьки: "Треба в житті навчитися робити все, хоча б потроху".
вопрос:
y.sirenko

y.sirenko

Добрый день, Наталья! Очень рада этой возможности здесь задать Вам свой вопрос! Планируется ли в ближайшем будущем выпуск нового украиноязычного альбома и что интересного в нем ожидается? Спасибо! Любим Вас!
вопрос:
y.sirenko

y.sirenko

Были с мужем на «Человеке года», были восхищены Вашей новой песней и очень стильным образом. Скажите, кто подбирает Вам настолько элегантные наряды? Вы сами или работаете с кем-то из стилистов? Будем очень признательны.
ответ:
Наталия Бучинская
Наталия Бучинская
Я була в костюмі від концерну Михайло Воронін. Лариса Вороніна, донька, продовжує справу батька і особисто працювала над дизайном цього костюму для мене. Звичайно, над моїми сценічними нарядами працюють стилісти, і я виходжу на сцену у вбранні виключно від українських дизайнерів.
вопрос:
y.sirenko

y.sirenko

День добрый,Наташа! Как Вы планируете встретить Новый год? Где на ТВ можно будет Вас увидеть в новогоднюю ночь?
ответ:
Наталия Бучинская
Наталия Бучинская
Буду в декількох новорічних програмах, усі анонси будуть у мене на Фейсбук. А новорічну ніч проведу на роботі.
вопрос:
y.sirenko

y.sirenko

Ви говорите з Катериною на дорослі теми?Розповідаєте їй про почуття?Відносини?
ответ:
Наталия Бучинская
Наталия Бучинская
Я говорю з Катериною по-дорослому від перших днів її життя. Як я казала в одному зі своїх попередніх інтерв’ю, Катерина — доросла людина, але поки що маленького зросту. Ми спілкуємося на різні теми, і я намагаюся бути для неї подругою (це дуже важливо у відносинах мами та доньки). До речі, я дослухаюся до її порад. Наприклад, був випадок, коли їй не сподобалося, як я вбралася — я послухалася і перевдягнулася.
вопрос:
y.sirenko

y.sirenko

Дякую вам за вашу творчість!Ви надихаєте,мотивуєте,не даєте зупинитися!З кожною вашою піснею народжується нове почуття,з кожним вашим кліпом з'являється певне враження)Дякую вам за ваш внесок в українську культуру,за виховання патріотичної нації та шалене натхнення)Ви всими кохана,потребувана та незамінна!Зустрівши вас в житті,не могла уявити,що ви краще ніж на екрані)Дуже люблю вас,Ваша Іванка:*
ответ:
Наталия Бучинская
Наталия Бучинская
Щиро дякую!
вопрос:
y.sirenko

y.sirenko

Ви прекрасна людина,талановита співачка, в чом секрет успіху,?
ответ:
Наталия Бучинская
Наталия Бучинская
Дякую! Секрет успіху в будь-якій професії — це праця, робота над собою, самовдосконалення, навчання, цілеспрямованість.
вопрос:
y.sirenko

y.sirenko

Коли вже прем'єра?тільки не пишіть скоро. .
ответ:
Наталия Бучинская
Наталия Бучинская
Скоро-скоро. :)
вопрос:
y.sirenko

y.sirenko

Здравствуйте Наталья.. Во-первых хотела бы вас поблагодарить за новую песню и клип на нее - шикарно. А теперь задам вопрос. Полгода назад вы давали концерт в нашем городе - Мелитополе. Тогда мелитопольские зрители, в течение нескольких часов следили за каждым вашим движением и словом. Как вам удается так долго "держать зал", то есть внимание своих слушателей? Спасибо
ответ:
Наталия Бучинская
Наталия Бучинская
Я себе не уявляю без своєї професії, без пісень, без студії, тобто без того, чим я займаюся. Для мене це і робота, і хобі, і захоплення. Хоча, крім того, маю ще юридичну та економічну освіту, але вони були здобути паралельно і не заважали моїй творчій діяльності. Цього року я святкую 20 років творчої діяльності.
Вам із залу видніше. Але можу сказати, що слід бути щирим із глядачем, бо він все бачить — будь-яку брехню й будь-яку заминочку. Тож на сцені слід бути щирим, відкритим і працювати над собою. Для глядача потрібно не тільки співати — треба ще й спілкуватися з ним.
вопрос:
y.sirenko

y.sirenko

Вопрос к Вам как к публичной личности. Доводилось ли вам сталкиваться с неадекватными фанатами? Если да, то как с ними вы боролись?
ответ:
Наталия Бучинская
Наталия Бучинская
Неадекватних не було, але були занадто фанатичні. Наприклад, один із прихильників пропонував мені вийти за нього заміж. Завжди намагаюся з ними поводитися дипломатично, але якщо побачу хамство, то на нього відповім.
вопрос:
y.sirenko

y.sirenko

Наталия, Вы, кроме украинского, пели песни на английском, французском, польском, итальянском, испанском и армянском языках? На каком языке Вам петь было сложнее всего?
ответ:
Наталия Бучинская
Наталия Бучинская
Коли я вчила пісню вірменською мовою, служила в Ансамблі МВС України. Тоді я цілий тиждень готувалася до зустрічі делегації з Вірменії. Щодня у нас були концерти, і щодня командувач бачив мене у навушниках, доки я щось сумлінно вчила. Він поцікавився, що я слухаю, і я увімкнула йому цю пісню, а він, знявши навушники сказав: «Бучинська, ти своєю смертю не помреш — ти помреш від цієї пісні». Вірменською мовою я не володію, але тоді мені переклали зміст тієї пісні, і я намагалася її запам’ятати. Отже, вірменська для мене була найскладнішою.
вопрос:
y.sirenko

y.sirenko

Наталья, добрый день. Вы талантливая певица и всегда работаете над собой. И мы все в ожидании новых песен в Вашем исполнении. А можете поделится с нами историей записи песни, которую еще не слышал зритель, насколько это трудно записывать новые песни и что для Вас является вдохновением при записи новой песни?
ответ:
Наталия Бучинская
Наталия Бучинская
Натхнення потрібне завжди, адже потрібно правильно передати зміст і настрій пісні. Але, окрім натхнення, потрібна і професійна підготовка до запису. Мушу зізнатися, що записати пісню так, як треба, виходить не завжди. Записуєш, слухаєш і розумієш, що щось не те. І починаєш шукати інакшу манеру виконання, інший настрій. Це все робота…
вопрос:
y.sirenko

y.sirenko

Доброго дня, Наталія. По-перше, хочу висловити Вам слова подяки за Вашу творчість,яка змінила моє життя! Дякую Вам велике за це! Ви зараз дуже гарно виглядаєте, стала струнка, що іноді буває важко впізнати. Скажіть, що було найважчим у Вашому схудненні? Утримуватись від солодкого чи слухати критику з боку інших (якщо вона була і як саме Ви захищали себе?)
ответ:
Наталия Бучинская
Наталия Бучинская
Найскладніше — почати. Ми завжди обіцяємо собі розпочати щось з понеділка — чи то схуднути, чи то піти в спортзал. Я вирішила не чекати понеділка, а просто дуже в себе повірила. Звернулася до спеціалістів, які підтримали мене в моїй вірі, і от — у нас все вийшло. :)
вопрос:
y.sirenko

y.sirenko

Що для вас є для вас натхненням?
ответ:
Наталия Бучинская
Наталия Бучинская
Натхненням для мене є все, що мене оточує: родина, команда, друзі. Людина сама є ковалем свого щастя і здатна знайти натхнення в будь-чому. Так, дивишся, сьогодні дощик, осінь плаче, когось до сну хилить, але вийдеш у якийсь парк, пройдешся поміж дерев під парасолькою — і ось вже є романтичне натхнення.
вопрос:
y.sirenko

y.sirenko

Пам'ятаєте імена фанатів своїх?
ответ:
Наталия Бучинская
Наталия Бучинская
Я пам’ятаю імена найближчих моїх прихильниць, і вони про це знають. Іванко, ви про це знаєте. :)

Последние новости

Реклама
Реклама
Реклама
Мы используем cookies
Принять