Активный чат
Андрей Ильенко
21
22 апреля 2013, 10:00

Андрей Ильенко

Член Комитета ВРУ по вопросам правовой политики и правосудия, народный депутат Украины (внефракционный), член ВО Свобода
вопрос:
root

root

Андрію Юрійовичу, доброго дня. Якою ви бачите Україну років за 20? Дякую.
ответ:
Андрей Ильенко
Андрей Ильенко
Я бачу Україну потужною європейською державою, де пануватиме національна та соціальна справедливість, яку будуть поважати у світі. А українцям не доведеться їхати до інших країн, щоб виживати.
вопрос:
root

root

Доброго дня, пане Андрію. Голосувала за Вашу політичну силу. Тепер за те, що не подобається в Вашій силі, але маю надію, що це пройде. Мої питання: Коли перестанете воювати з пам"ятниками? На мій погляд, це не варто робити, час покаже, що залишати з пам"ятників, після відходження того покоління, якому вони дорогі, а що ні. Прошу також донесіть підсумки діяльності Вашої політичної сили у областях де Ви набрали переважну більшість депутатів. Не соромтеся, доложіть чесно і перемоги і прорахунки. Це щоб знати на подальше, чи голосувати мені за "Свободу" чи ні...
ответ:
Андрей Ильенко
Андрей Ильенко
Ми не воюємо з пам’ятниками – ми відновлюємо історичну справедливість. В Україні не подолані наслідки «совєцької» окупації. Досі ми бачимо на вулицях пам’ятники катам України. На їхню честь названі вулиці та міста. Це – ганьба. Поки ми не очистимося від цього мотлоху, нас ніхто не буде поважати. У країнах Східної Європи всю цю радянську фігню знесли за три дні ще у 1989 році, а ми досі ходимо і дивимося на виродка Леніна, якаий знищив мільйони українців.
Про досягнення в областях, перш за все, свідчить підримка, яку з року в рік нам надають виборці.
вопрос:
root

root

Глядя на фото "бойни" в парламенте с Вашим участием на ум приходит изречение профессора из фильма "Джентльмены Удачи", который глядя на фотографию главаря преступников сказал:" Какая отвратительная ...". Вопросы: 1. Вы пришли в парламент только драться, если Ваш подаваемый на голосование Закон не набирает большинство голосов? 2. Вы не задумывались над тем, что других депутатов, помимо Вашей фракции, которую Вы считаете "элитой", избирали тоже ГРАЖДАНЕ Украины? 3. Многие русскоговорящие граждане Юго-Востока Украины (русскоговорящие, потому что более 200 лет наши прадеды завоёвывали этой КРАЙ, отстраивали его и развивали его) смотрят программу "Рада" и нам хочется знать что говорят НАШИ ДЕПУТАТЫ на нашем РОДНОМ РУССКОМ ЯЗЫКЕ. Почему Вы запрещаете это в нарушение Законов Украины?
ответ:
Андрей Ильенко
Андрей Ильенко
Щодо російської мови – ми не проти того, щоб кожна людина говорила тією мовою, якою вона вважає за потрібне. Вдома, з друзями, на вулиці, в кулуарах. Але виступати з трибуни парламенту треба державною мовою. Тому що ця держава називається Україною. А ті, хто дуже ностальгує за Радянським Союзом, повинен нарешті усвідомити, що його вже більш ніж 20 років не існує.
вопрос:
root

root

Ваша цель нахождения в раде: показать всему миру что в 21 веке в раде заседают профашисткие партии? или это момент напомнить о себе и показать свою дурь? В европе в приличные места таких как вы и ваши соратники не пускают, так зачем вам в европу , вам в африку нужно.
вопрос:
root

root

Депутатам вернули ВИП-льготы Может этот сыр бор с блокированием трибуны и есть результат вашей оппозиционной работы. Тихо спокойно ,без шума,без драк А? Вы проигрываете.Где Ваши технологи .Вы работаете на один день Очень слабая тактика
ответ:
Андрей Ильенко
Андрей Ильенко
Це скликання парламенту ніякі пільги депутатам не вводило. Наша позиція – надумані пільги треба відміняти.
Щодо блокування – коли відбувається відверте нахабне й цинічне порушення регламенту і Конституції, нічого не залишається, окрім як блокувати парламент. До речі, це абсолютно нормальна європейська практика. Саме завдяки блокуванню нам вдалося змусити Партію регіонів ходити на роботу та голосувати особисто.
вопрос:
root

root

Що думаєте про сучасні політичні ток-шоу українських телеканалів?
ответ:
Андрей Ильенко
Андрей Ильенко
Думаю, що їхня головна проблема полягає в тому, що вони спрямовані не на пошук реального виходу з тієї чи іншої ситуації, а на обсмоктування конфліктних ситуацій, де, власне, втрачається сама суть дискусії. Було б дуже добре, якби на політичних ток-шоу було менше популізму й брехні, а більше конкретної розмови. І якби той чи інший учасник починав говорити не по темі, у нього б автоматично вимикався мікрофон.
вопрос:
root

root

Ви є майже невід*ємним учасником депутатських бійок... Навіщо вам це? Чи, по-вашому, це в рамках депутатської етики?
ответ:
Андрей Ильенко
Андрей Ильенко
Я просто виконую накази своїх виборців. :) А якщо серйозно, то я вважаю, що противника потрібно перемагати перш за все інтелектом. Просто коли вже цинізм і нахабство переходять усі межі, доводиться деколи вдаватися до деяких крайніх заходів.
вопрос:
root

root

Андрію Юрійовичу, як ставитеся до таких виявів позиції чи методів боротьби опозиції, як було у випадку з Іриною Горіною чи з Колесніченком під час прес-конференції в Уніан?
ответ:
Андрей Ильенко
Андрей Ильенко
Це є виявом народного гніву, який влада провокує. Власне, поки що все обходиться сніжками чи тим, чим кидали в Колесніченка. Якщо влада й далі буде ставитися до людей як до бидла, то вона має усвідомити, що буде сама нести за це відповідальність.
вопрос:
root

root

що зміниться для опозиції і всередині опозиції зі звільненням луценка? які надії на нього особисто ви покладаєте? чи знайомі з ним особисто?
ответ:
Андрей Ильенко
Андрей Ильенко
Особисто я з ним не знайомий. Я вважаю, що Луценко має зайняти своє місце в спільному опозиційному фронті. А там – життя покаже.
вопрос:
root

root

по-вашому, чи варто чекати звільнення тимошенко? на догоду європі... коли це може статися?
ответ:
Андрей Ильенко
Андрей Ильенко
Думаю, що Тимошенко вийде тоді, коли українська опозиція матиме реальну силу це зробити.
вопрос:
root

root

Чи підтримуєте Ви ідею введення смертної кари за певні злочини?
ответ:
Андрей Ильенко
Андрей Ильенко
Підтримую.
вопрос:
root

root

Пане Андрію, чи відомо Вам хто став єдиним кандидатом у мери Києва від об'єднаної опозиції? Коли, по-вашому таки відбудуться вибори?
ответ:
Андрей Ильенко
Андрей Ильенко
Наскільки мені відомо, оголошення єдиного кандидата в мери Києва відбудеться 18 травня під час акції в Києві.
вопрос:
root

root

Як ви ставитеся до такої думки: "Скільки мов ти знаєш- стільки разів ти людина"?
ответ:
Андрей Ильенко
Андрей Ильенко
Позитивно ставлюся.
вопрос:
root

root

як член комітету з питань бюджету що бачите своїми першочерговими задачами в цьому напрямку?
ответ:
Андрей Ильенко
Андрей Ильенко
Контроль над прозорістю розподілу бюджетних коштів.
вопрос:
root

root

Чим, по-вашому, закінчиться нинішня криза парламентаризму?
ответ:
Андрей Ильенко
Андрей Ильенко
У нас криза всього суспільного життя, а не тільки парламентаризму. А криза завжди закінчується революційною ситуацією.
вопрос:
root

root

Бійки, взаємні образи, лайка - ви вважаєте це все припустимі методи парламентської "дискусії"? Чи не нагадує вам Рада театр або цирк?
вопрос:
root

root

Які ваші враження від перебування під куполом ВР? Чи все так, як ви собі уявляли до того, як у неї потрапили?
ответ:
Андрей Ильенко
Андрей Ильенко
Уявляв собі, що зал більший. :) А, взагалі, десь так все і уявляв.
вопрос:
root

root

Как маргиналы вроде вас и ваших соратников могут прибывать в парламенте страны которая стремится в ЕС? Люди с такими взглядами и убиждениями вроде ваших тормозят развития страны. Вы не работаете на благо Украины , вам нужна дестабилизация страны. Если Украина вступит в ЕС то вы не можете не понимать что таким нацистким партиям как свобода трудно будет избираться в законодательную власть.И как вы будите оправдывать антисимитские и русофобские высказывания ваших соратников?
вопрос:
root

root

Прошу дати відповідь на мої питання від імені Вашої політичної сили. Ми у спадок від СРСР, завдяки союзу з Росією, отримали потужну державу. Саме радянські українці нарівні з руськими, створили величезний пласт культури, науки, виробництва в СРСР. Через розрив економічних зв’язків з Росією Україна позбулася флоту, важкої, легкої, військової промисловості, майже знищена харчова тощо. 1. Для чого українські націоналісти майже повністю розірвали економічні стосунки із Росією (через політку Ющенка і Тимошенко)? 2. Для чого принижується роль радянських українців – саме тих, хто об’єднав українські землі, захистив їх від ворогів, створив потужну економіку (яку і зараз розкрадають і не можуть розкрасти олігархи), культуру, а у 1991 році – без жодного пострілу створив незалежну Україну? Яке відношення до цих здобутків мають галицькі профашисти? В чому їх особлива заслуга у створенні сучасної України? 3. Для чого відмовлятися від культури, науки СРСР, зокрема – російської мови? Хіба не радянські українці її створювали разом із руськими? 4. Чому заради «незалежності» від Росії (від газу, економічної, наукової, культурної співпраці) українці повинні жити у злиднях? В чому програма Ваших дій – померти заради якоїсь нової «незалежності» від перевірених часом історічних партнерів? 5. Чому ЄС, Китай, Японія дуже швидко економічно зближуються із Росією, займаючи місце України? Чому ЄС буквально ВИШТОВХАЛО Україну із торгівлі російським газом? Чому для інших країн зближення із Росією – стратегічна мета, а для українських націоналістів – привід для повстання проти влади? P.S. 1. Чому ви дозволили ЄС викинути Україну їз торгівлі російським газом? Хіба ви не бачите гру проти України з боку ЄС? Що Нам взалалі дав ЄС, окрім грандоїдів, що працюють проти України? 2. Чому для Вас держава Україна понад усе, як за радянські часи? Чому головна не людина у державі? Чому Ви пропонуєте тоталітарну державу, що стоїть над людиною? 3. Як визначити хто з нас двох більше українець? Що буде, якщо мої діти одружаться чи вийдуть заміж не за українця? Як перевіряти дійсну національність людей? Чи не буде як з Жиріновським – головний руський ліберал-жидофоб виявився жидом?
ответ:
Андрей Ильенко
Андрей Ильенко
1. Українські націоналісти ніколи не були при владі в Україні.
2. Немає ніяких радянських українців – є просто українці. У 1991 році Українська держава створилася завдяки українським націоналістам, які десятиліттями боролися за неї. А об’єдналася Україна ще в 1919 році. А вже після того була окупована радянською Росією, яка чинила в Україні геноцид.
3. Та ми не відмовляємося від російської мови! Ми вважаємо, що державною має бути українська. А хто хоче говорити російською – нехай говорить.
4. Той, хто продає свободу заради хліба, не матиме ні свободи, ні хліба.
5. Для ЄС, Китаю та Японії Росія – це постачальник сировини, не більше.
вопрос:
root

root

Есть ли такие данные о том сколько украинце было убито за время великой дружбы с московией хотябы в 20 веке? Первая мировая-афганская,включая два голодомора.
ответ:
Андрей Ильенко
Андрей Ильенко
Такі дані є. За підрахунками українських істориків, загальна кількість українців, які загинули під час "совєцької" окупації – 20,5 мільйонів. Це включно з трьома голодоморами, репресіями, війнами, ініційованими СРСР.
вопрос:
root

root

Здравствуйте, Андрей. У меня два вопроса: 1. Как Вы оцениваете качество законов, которые принимает ВР? Мне непонятно, как можно писать законы, а потом просить Конституционный суд разъяснить авторам законов их содержание! Я имею ввиду закон о выборах органов местного самоуправления, в частности, о сроках проведения выборов в Киеве. И второй вопрос: Не кажется ли Вам, что возвращение власти к делу об убийстве Щербаня через тринадцать лет есть ни что иное, как описанный криминалистами синдром маньяка, который возвращается на место преступления?
ответ:
Андрей Ильенко
Андрей Ильенко
1. Якість законів визначається якістю тих депутатів, які їх приймають. На жаль, сьогодні вона невисока, враховуючи, що як мінімум половина парламенту – це регіонали та комуністи, а також безідейні так звані незалежні мажоритарники-напівтушки. Ви маєте рацію, ситуація з непризначенням виборів у Києві є повним абсурдом, а звернення до Конституційного Суду – обманним маневром Партії регіонів, бо з таким самим успіхом можна буде звернутися до КС і не призначати президентські вибори.
2. У Ваших словах є логіка. Дійсно, Ви висунули цікаву теорію.

Последние новости

Реклама
Реклама
Реклама
Мы используем cookies
Принять