StarsМода и красотаГороскопРецептыПриметыЗдоровьеПоздравленияКино и сериалыШоуЛайфхакиСонникЖизньПраздники

Відшукай в собі Вовка

22 ноября 2016, 12:40обновлено 3 августа 2018, 01:22
Вовк ніколи не зречеться свого слова: вірний зграї, вірний коханій, вірний власним життєвим цінностям, які допомагають йому виживати.

Відшукай в собі Вовка

Із давніх-давен Вовк є справжньою твариною-тотемом. Його поважали, мали за приклад, ретельно вивчали поведінку та дещо запозичували ще наші пращури. Всеохоплюючий образ Вовка відтепер надихатиме на нові звершення замовників друкарні "Вольф".

Адже спеціально для них друкарня "Вольф" створила серію VIP-сувенірів з "вовчим" характером. Тож про Вовка примовка.

видео дня

Має своє лігво

Кожен поважний Вовк має місце, де на нього чекає його зграя, де йому раді та де про нього пам'ятають. Стильний VIP-брелок нагадуватиме своєму власнику про те, що він завжди має куди повернутися. А якщо йому потрібна якісна поліграфія — варто повернутися до друкарні "Вольф".

Вірний

Вовк ніколи не зречеться свого слова: вірний зграї, вірний коханій, вірний власним життєвим цінностям, які допомагають йому виживати. Не в його правилах порушувати обіцянки, полюючи за примарною здобиччю — він звик впевнено стояти на своїх чотирьох. Для тих, хто тримає власне слово у міцних лапах — ручка преміум-класу -— гідний спосіб підтвердити, що ухвалене рішення перегляду та скасуванню не підлягає.

Витривалий

У Вовка ще той апетит — хоча в середньому за добу він з'їдає 2 кг м'яса, але після вдалого полювання може з'їсти і всі 10! Для тих, кому щастить на полюванні, файна еко-сумка, здатна витримати до 20 кг. З такою полотняною альтернативою поліетиленовим пакункам дбати про довкілля стає ще простіше — кому, як не санітарам лісу, про це знати?

Відшукай в собі Вовка

Витривалий

Вовк здатний прилаштуватися до будь-яких умов: і до холоду, і до голоду, і до снігу з дощем. Різні його підвиди населяють практично всю Північну півкулю: від канадських лісів до індійських джунглів. Для тих, кому ніщо не завадить реалізувати власні плани, стане у пригоді парасоля-палиця. Яскравий атрибут — спеціально для тих, хто впевнений і в собі, і в погоді.

Незалежно від того, асоціюєте ви себе з вовком чи ні, надзвичайна якість виготовлених презентів стане вам до смаку. Залишайтеся з друкарнею "Вольф" — ми ще маємо чим здивувати. Агов!

Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.

Наши стандарты: Редакционная политика сайта Главред

Реклама

Последние новости

Реклама
Реклама
Реклама
^
Мы используем cookies
Принять