StarsМода и красотаГороскопРецептыПриметыЗдоровьеПоздравленияКино и сериалыШоуЛайфхакиСонникЖизньПраздники

"Армія тилу" комплектує армію майбутнього на передовій

10 июня 2016, 11:57обновлено 3 августа 2018, 01:19
Волонтери дякують небайдужим українцям за допомогу силам АТО.

 / Facebook

За два тижні небайдужі українці допомогли українській армії на 1,25 млн гривень. Кожна гривня, сотня чи тисячі, які ви переказали на рахунок "Повернись живим", перетворилися на безліч необхідних нашому війську речей.

Отже, на передову, до 72-ї бригади поїхав один тепловізор Pulsar Quantum HD38S. А у танкового батальйону цієї бригади тепер є лазерний далекомірний бінокль Newcon LRB 6000СI.

видео дня

До 56-ї бригади (в розвідці і на опорних пунктах)тепер є тепловізор Pulsar Quantum HD50S і тепловізор Pulsar Quantum XD50S. І два приціли Apex Thermal Sight XD50.

10-та бригада та її розвідники отримали два тепловізори Pulsar Quantum HD50S і два приціли Apex Thermal Sight XD50.

А 8-й батальйон 10-ї бригади тепер має чотири тепловізори Pulsar Quantum HD50S і один приціл Apex Thermal Sight XD50.

До тепловізорних прицілів кожна бригада отримала базу кріплень і зовнішню батарею.

Деякі військові вже навіть хизувалися роботою нічної оптики. Кажуть, що нових слів не вигадають, але без неї зовсім складно було. Називають тепловізори головною річчю вночі.

Окрім оптики, велике значення на війні має транспорт, який ми допомагаємо ремонтувати. На 105 тисяч гривень закупили запчастини. На відремонтованій техніці тепер їздитимуть: 3-й полк спецназу, 17-й батальйон 57-ї бригади, 28-ма бригада, 40-ва артилерійська бригада, 4-й гаубичний артдивізіон, 1-й батальйон 14-ї бригади, 138-й Центр спеціального призначення, 26-та артбригада, 72-га бригада, 19 ОМБП, Цивільно-військове співробітництво, управління ЦВС при ГШ ЗСУ.

У нашої армії на передовій ще багато потреб, але завдяки "армії в тилу" вони потроху вирішуються. Якщо вам не байдуже на яких позиціях і в якому стані завтра буде наша армія, потрібно продовжувати працювати. А хлопці щоразу дивуються, як справляється з допомогою народу, дуже дякують і запевняють у наявності бойового духу.

Ми ж й надалі намагаємося закрити їхні потреби у нічній оптиці. Наразі потрібно доукомплектувати 10-ту бригаду, адже вони лише два тижні тому зайшли на свої позиції. І ще має "сліпі" місця. Як їм допомогти, ви знаєте. Вартість тепловізора Pulsar Quantum HD38S незмінна — 2500 долл.

Дякуємо, що дбаєте про тих, хто утримує війну!

Дар'я Бура

Проект "Повернись живим"

Приват: 5457 0822 3299 9685 Дейнега Віталій

Всі реквізити і контакти тут: https://goo.gl/LFZsK0

Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.

Наши стандарты: Редакционная политика сайта Главред

Реклама

Последние новости

Реклама
Реклама
Реклама
^
Мы используем cookies
Принять