StarsМода и красотаГороскопРецептыПриметыЗдоровьеПоздравленияКино и сериалыШоуЛайфхакиСонникЖизньПраздники

Операція "Махінація", або Чому коханку Плотницького усунули з посади "міністра"

19 августа 2016, 13:19обновлено 3 августа 2018, 01:20
Айрапетян звинуватили у махінаціях із медпрепаратами, отриманими з РФ по лінії гуманітарної допомоги.

Лариса Айрапетян

18 серпня в тимчасово окупованому Луганську відбулося чергове пленарне засідання "народної ради" самопроголошеної ЛНР, на якому роботу "міністра охорони здоров'я" ЛНР Лариси Айрапетян було визнано незадовільною.

За інформацією аналітичного відділу ГІ "Права справа", на пленарному засіданні було заслухано інформацію представників "генеральної прокуратури" ЛНР — "першого заступника генпрокурора" Сергія Гончаренка і начальника так званого "слідчого управління генпрокуратури" Олександра Олександрова.

видео дня

За інформацією представників "генеральної прокуратури", Айрапетян висунуто обвинувачення у махінаціях з медичними препаратами, отриманими з РФ по лінії гуманітарної допомоги, та продовженні "у ручному режимі" строку придатності медпрепаратів, які потім реалізовували через мережу аптек.

Примітно, що постанова "генпрокуратури" ЛНР про притягнення Айрапетян до відповідальності як обвинуваченої вийшла ще 27 червня, але тільки 11 серпня, після офіційної заяви Айрапетян про задовільний стан здоров'я глави "ЛНР" Плотницького після замаху на останнього, її було усунуто з посади "міністра охорони здоров'я" самопроголошеної "республіки".

Нагадаю, 8 серпня "Права справа" оприлюднила повідомлення про те, що представники ФСБ РФ наполягають на передачі всіх владних повноважень на території "ЛНР" самопроголошеному "міністру " МДБ Леоніду Пасічнику. Глава "республіки" Плотницький, внаслідок отриманих під час теракту поранень, оголошується недієздатним.

Одразу після появи інформації "Правої справа" з'являється повідомлення Лариси Айрапетян — коханки Плотницького, про те, що він живий і здоровий. Ця заява Айрапетян заперечує і спростовує повідомлення російських ЗМІ про погіршення стану Плотницького і фактично ламає плани співробітників ФСБ РФ про оголошення недієздатності Плотницького. А незабаром, після оприлюднення заяви Айрапетян, з'являється аудіозапис самого Плотницького, в якому він повідомляє, що у нього все гаразд і він наразі на перев'язці.

Усунення Айрапетян з посади "міністра охорони здоров'я" ЛНР і відсутність Плотницького на публіці наочно свідчать, що боротьба за владу між протиборчими сторонами в ЛНР загострюється і набуває нових форм.

Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.

Наши стандарты: Редакционная политика сайта Главред

Реклама

Последние новости

Реклама
Реклама
Реклама
Мы используем cookies
Принять