Активный чат
Ирина Федишин
22
29 сентября 2016, 14:00

Ирина Федишин

Певица
вопрос:
root

root

Те, що у українців змінилася свідомість за останні два-три роки - не секрет. Але чи завжди, відмовляючись від радянського, російського та вважаючи все українське най-найкращим, ми чинимо з розумом? Як не перегинати палку, не ставати сліпим у любові до України, не перетворюватися як то кажуть на «вишиватника», тверезо бачити вади, які є в нашого суспільства, а не кричати на кожного, хто на них вкаже, що він – «зрадник»? Поділіться Вашими міркуваннями. Дякую за відповідь.
ответ:
Ирина Федишин
Ирина Федишин
Питання непросте. Можливо, навіть дещо провокативне. Все треба робити з розумом, із мудрістю. Але Україна стільки всього пережила за останні роки, що в даній ситуації я не вважаю, що сильно любити українське це є перегинанням палки. Тому що наша культура, наша мова, наші традиції — це все наше рідне. А те, що рідне, — найкраще.
вопрос:
root

root

Як ставитеся до колег по сцені, що зараз встали на бік Росії, чи перебралися туди, чи просто відвідують тамтешні конкурси, їздять з виступами?
ответ:
Ирина Федишин
Ирина Федишин
В будь-якому випадку засуджувати любу людину — це неправильно. Ми не знаємо, що цю людину спонукало вчинити так чи інакше. Можливо, цей артист ніколи себе й не відчував українцем, тому він зараз на іншій стороні. Але кожна людина, незважаючи на свою професію, залишається, перш за все, українцем. За даних обставин артисти, які їздять до Росії, чинять неправильно. Життя все одно внесе свої корективи. В першу чергу, глядачі зроблять висновки. Якщо буде треба, то вони покарають цих виконавців: вони можуть не ходити на концерти, не слухати їхніх пісень, не цікавитися їхньою творчістю.
вопрос:
y.sirenko

y.sirenko

Чому вас не чутно в ефірі київських радіостанцій? Наприклад, на «Люкс ФМ» щодня звучать рекламні ролики у виконанні Козловського та Еріки (aka МамаРіка), а ваших нема навіть пісень? Голосом не вийшли чи західняцьке «братство» дало збій? Чи не боїтеся ви розділити долю Володимира Вермінського і Степана Гіги — людей, безумовно, талановитих, але відомих тільки на Західній (та й то не всій) Україні?..
ответ:
Ирина Федишин
Ирина Федишин
Я вважаю, що з голосом — усе окей. «Братерства» ніякого немає.
Мене чутно в ефірах багатьох київських радіостанцій, але, звичайно, не так масово, як би цього хотілося. Думаю, рано чи пізно пісень буде більше в ефірі. В кожного артиста є своя аудиторія, зокрема, й у Володимира Вермінського та Степана Гіги, а в мене — своя, яка зараз активно збільшується.
вопрос:
root

root

Що артисті, митці можуть і мають зробити, аби посприяти поверненню жителів окупованих територій до України, причому не тільки фізично, а й ментально, світоглядно?
ответ:
Ирина Федишин
Ирина Федишин
В першу чергу, ми не маємо їх засуджувати. По-друге, багато людей, в принципі, і не відверталися від України, а стали заручниками ситуації. Вони ж не винні, що Росія понаганяла туди танків і стріляє по їхніх домівках. Тому, в будь-якому випадку, засуджувати людей, які там проживають, не потрібно. Навпаки, потрібно підтримати їх.
А митці та артисти мають випускати більше україномовного продукту.
вопрос:
root

root

Чи будуть найближчим часом концерти в Івано Франківську ???Якщо так.то коли???Це будуть колядки???І ще яка у вас вага і зріст якщо не секрет)))))
ответ:
Ирина Федишин
Ирина Федишин
Планується концерт у Франківську у різдвяний період, тобто з колядками. За концертним графіком слідкуйте на офіційному сайті або у соціальних мережах.
Вага — десь 54 кілограми, а зріст — 167 см.
вопрос:
root

root

Пані Ірина, чи змогли б ви жити в іншій країні, не в Україні? Ніколи не виникало бажання емігрувати кудись? Наскільки у вас міцний зв'язок із "малою батьківщиною" - зі Львовом? Адже ви народилися у Місті Лева, живете в ньому, працюєте й не перебралися до столиці, як більшість наших артистів зазвичай робить...
ответ:
Ирина Федишин
Ирина Федишин
Не змогла б. Дуже люблю свою країну попри всі плюси чи мінуси. Зв"язок зі Львовом дуже міцний, настільки, що я навіть не хочу переїжджати жити в столицю, хоча буваю у Києві дуже часто, тож важко постійно мотатися туди-сюди. У Львові - більш творча робота, а в Києві - більш бізнесова.
вопрос:
root

root

За яких умов ви б погодилися виступити в Росії?
ответ:
Ирина Федишин
Ирина Федишин
В даній ситуації — ні за яких.
вопрос:
root

root

Чи даєте ви концерти на підтримку українських військових? Бували у прифронтових містах чи на передовій? Якщо так, то що там найбільше вразило і запам'яталося?
ответ:
Ирина Федишин
Ирина Федишин
Даю концерти на підтримку українських військових. Буваю з концертами у військових частинах. Але у прифронтових містах не була.
Найбільше вразив патріотичний настрій хлопців та незламний український дух. Думаю, що безумовна любов до нашої батьківщини — це наша найсильніша непереможна зброя.
Запам’яталася моя автограф-сесія у військовій частині, де я на прохання хлопців розписувалася на ременях від автоматів або у військових квитках.
вопрос:
root

root

Чи завжди ви задоволені тим, що співаєте саме попсу? Чи хочеться інколи чогось інакшого - стилю, напрямку, експерименту? Чим у музиці (а не в шоу-бізі!) ви б хотіли себе увіковічнити?
ответ:
Ирина Федишин
Ирина Федишин
Я співаю про те, що мені близьке, і ту музику, яка мені до душі. Щирість — попри все. Плюс — якість продукту. Якщо мене зацікавить інший стиль, я не проти експериментувати.
"Увіковічнити" я себе не хочу, але як артист хочу, щоб мої пісні були вічними. В даному випадку такі пісні, як "Україна", "Малесенькі долоньки", "Цвіте калина", уже співає вся країна. Найчастіше — це діти, а дітей не обманиш. Це для мене оснований орієнтир.
вопрос:
root

root

ірино, на що ви готові заради популярності, слави і аншлагів на концертах? чи є для вас прийнятними такі способи привернення уваги до свого імені, як оприлюднення подробиць особистого життя, відверті фотосесії, епатаж тощо?
ответ:
Ирина Федишин
Ирина Федишин
В перше чергу, привертати увагу повинні мої пісні — щоб тільки завдяки своєму продукту я ставала більш популярною, щоб мої композиції люди хотіли почути ще раз і приходили на концерти, тим самим створюючи аншлаги. Такі способи привернення уваги, як відверті фотосесії чи нерозумний епатаж, — не для мене. Всюди має бути розумна межа.
Стосовно приватного життя — я з радістю ділюся своїми особистими подіями зі своїми прихильниками. Багато хто з нас сидить у соціальних мережах і ділиться особистими фотографіями, наприклад, радіючи успіхам своїх дітей. І я, як мама, теж хочу похвалитися якимись досягненнями своїх малих. Але у будь-якому випадку це не робиться заради піару.
вопрос:
root

root

Чого чекаєте від "Євробачення-2017"? Україна зможе достойно прийняти гостей? Як гадаєте, чи правильно зрештою обрали місто для проведення пісенного змагання? А ще - як гадаєте, як нам слід примати учасника від Росії?
ответ:
Ирина Федишин
Ирина Федишин
Нових вражень, нових пісень, нових яскравих номерів.
Безумовно, Україна зможе достойно прийняти гостей.
Щодо міст, то будь-яке з них достойне приймати цей конкурс. Але, з економічних міркувань, проведення "Євробачення" в Києві є доцільним.
Як нам приймати учасника від Росії? Якщо це артист, який не висловлювався проти України, то сприймати його потрібно зі спокійною головою. Якщо ж ні, то, думаю, українці знайдуть багато способів, як "зустріти" і зробити виступ цього артиста незабутнім у його кар’єрі. :)))
вопрос:
root

root

У 2005 році ви вже брали участь у національному відборі на "Євробачення", що тоді пішло не так? Цей момент не позбавив остаточно бажання таки потрапити на цей конкурс? Тобто пробуватимете ще взяти участь в "Євробаченні"?
ответ:
Ирина Федишин
Ирина Федишин
Пішло "не так" у багатьох артистів. :) Але «все так» пішло у "Гринджолів" у тому році. Хоча цей момент позбавив мене бажання намагатися потрапити на цей конкурс, тому на даний момент я активно гастролюю, займаюся сольною концертною програмою і бажання брати участь в "Євробаченні" поки що немає. Але в майбутньому все можливо.
вопрос:
root

root

Ірино, так склалося, що вас більше знають і слухають у західних регіонах України. Чи плануєте ви просувати свою творчість на решті території країни? Наскільки для вас помітна відмінність між аудиторією західної та східної й південної України, у якої більш високі запити? А як вам київська публіка? Є враження, що вона надто балувана різноплановими зірками?) Дякую.
ответ:
Ирина Федишин
Ирина Федишин
Зараз у мене запланований всеукраїнський тур, який пройде всією Україною. Розпочнеться він великим концертом у Києві 4 листопада і продовжиться такими містами: Одеса, Харків, Полтава, Суми та інші.
Для мене глядач всюди однаковий. Сприйняття публікою артиста залежить від нього самого. Якщо він талановитий, харизматичний, щирий на сцені, то все завжди окей, і концерт закінчується вигуками "Браво!" і "Молодець!". Тому якщо кажуть, що публіка "балувана", то недопрацював артист на концерті. Глядача не обманиш.
вопрос:
y.sirenko

y.sirenko

Добрий день. Ірино скажіть будь-ласка чи будете ви перед концертом у Львові у прямому ефірі на каналі трк"Львів" і чи буде після концерту у Львові автографсесія?
ответ:
Ирина Федишин
Ирина Федишин
Буду в прямому ефірі — слідкуйте за новинами в соціальних мережах. І обов’язково у Львові буде автограф-сесія після концерту. У будь-якому місті я завжди після виступу виходжу до свого глядача, фотографуюся з прихильниками і роздаю автографи.
вопрос:
y.sirenko

y.sirenko

У вас є багато чудових пісень які користуються величезною популярністю на весіллях і корпоративах, одна із таких пісень це Чорні очка, але, на жаль, немає мінусовки цієї пісні, а вона якраз і подобається людям за це геніальне аранжування. ЧИ можливо якимось чином отримати від вас мінусовочку цієї пісні ? В будь якому випадку дякую вам за Вашу творчість!
ответ:
Ирина Федишин
Ирина Федишин
Зовсім скоро багато мінусовок з’явиться на офіційних сторінках у соцмережах.
вопрос:
y.sirenko

y.sirenko

У Вас за плечами уже очень много концертов по всей Украине, а вот 4 ноября Вы впервые представите свою сольную программу в Киеве, в Октябрьском дворце, чем будете удивлять киевского зрителя?
ответ:
Ирина Федишин
Ирина Федишин
Талантом. Піснями. Щирістю. Яскравими номерами та справжнім українським шоу.
вопрос:
y.sirenko

y.sirenko

Расскажите о своих родителях? Помогали ли они вам в будущем деле жизни, или, может, наоборот, желали другой профессии?
ответ:
Ирина Федишин
Ирина Федишин
У мене найкращі батьки. В першу чергу, у мене було дуже гарне дитинство, сповнене любов’ю та їхньою турботою. Батьки завжди мене у всьому підтримували.
Батько сам музикант і на початках сумнівався у виборі моєї професії. Але ми завжди знаходили порозуміння, і все ж таки я почала займатися музикою. Батько дав перші настанови, перші уроки, навчив музичній теорії, а потім була музична школа. На даний момент вони дуже допомагають мені з дітками та радіють моїм успіхам.
вопрос:
y.sirenko

y.sirenko

Ирина, добрый день! Совсем скоро состоится Ваш первый большой концерт в Киеве, вы долго уже на сцене, почему не решились на это раньше ?
ответ:
Ирина Федишин
Ирина Федишин
Якщо бути відвертою, то не могла наважитися. Це масштабний захід, який потребує і великого фінансового вкладення. Бо це, в першу чергу, для мене іміджевий концерт. У мене немає фінансових партнерів чи спонсорів, тому я покладаються тільки на власні сили. І тільки зараз, за десять років моєї творчої діяльності, я можу відважитися на цей захід.
вопрос:
y.sirenko

y.sirenko

Ваш муж является Вашим продюсером, сложно ли совмещать работу и личную жизнь?
ответ:
Ирина Федишин
Ирина Федишин
Навпаки. Було би важко, якби він робив іншу роботу. А так, він — мій найбільший прихильник і живе Іриною Федишин, своєю дружиною і співачкою. Хіба це не буде приємно будь-якій жінці?
вопрос:
y.sirenko

y.sirenko

Был или есть ли в вашей жизнь преподаватель, наставник или учитель, который помог вам влиться в мир музыки? Кто этот человек?
ответ:
Ирина Федишин
Ирина Федишин
Найперший вчитель — це батько. Я і надалі звертаюся до нього за порадами, і його думка для мене дуже цінна.
вопрос:
y.sirenko

y.sirenko

Ви дуже хороша співачка! Ви співаєте з душою. До зустрічі у цирку
ответ:
Ирина Федишин
Ирина Федишин
Дякую. До зустрічі, чекатиму.
вопрос:
y.sirenko

y.sirenko

ІрочкаЯкТобіВдаєтьсяПоєднуватиКонцертиТаВодночасБутиТаСпівачкоюКоханоюДружиноюТаМамою?ЯкТобіВдаєтьсяВсеЦеВстигати?ПоясниМеніБудьласка!
ответ:
Ирина Федишин
Ирина Федишин
У мене дуже хороший тил — це мій чоловік та мої батьки. Завдяки їм я все встигаю.

Последние новости

Реклама
Реклама
Реклама
Мы используем cookies
Принять