StarsМода и красотаГороскопРецептыПриметыЗдоровьеПоздравленияКино и сериалыШоуЛайфхакиСонникЖизньПраздники

Терористів "ДНР" (террористическая организация. - ред.) та ЛНР лікують у Нижньому Новгороді

6 сентября 2015, 12:10обновлено 3 августа 2018, 01:15
В програму "психологічної реабілітації" входять і публічні акції на підтримку самопроголошених "республік" в центрі міста.

Бойовик

Аналітичним відділом ГІ "Права Справа" встановлено місце розташування медичного центру на території РФ, де проходять амбулаторну та психологічну реабілітацію бойовики самопроголошених "республік" ЛНР та ДНР. Медичний центр розташований за адесою: м. Нижній Новгород, вул. Маршала Воронова, б. 20а

Станція метро "Бурнаковская".

видео дня

Завідувач: І.М. Хайтаров : (831) 421-83-24

Реєстратура: 421-83-23, факс 241-86-60

Єдина довідкова: (831) 428-81-88

Андрій Давидов

За його спиною — табличка з назвою лікувального закладу, де він проходить комплексну реабілітацію після поранення. Назва закладу — Федеральна державна установа "Приволзький окружний медичний центр. Клінічна лікарня №3".

 / ВКонтакте Андрея Давыдова

Приволзький Окружний медичний центр ФМБА Росії (ПОМЦ) — один з найсучасніших і високотехнологічних медичних комплексів м. Нижній Новгород, який надає амбулаторну та стаціонарну допомогу: реаніматологія, нейрохірургія, кардіологія, неврологія, травматологія та ортопедія, онкологія, хірургія, терапія, ендоскопія, урологія, акушерство та гінекологія, ревматологія, рентгенологія, УЗД, щелепно-лицьова хірургія (стоматологія), трансплантація органів.

В цьому медичному закладі проходить лікування не тільки Давидов, але і його бойові "побратими". Крім лікування, в програму психологічної реабілітації входять екскурсії і прогулянки по місту. Зокрема, "ветерани" фотографуються на тлі символу Нижнього Новгорода — скульптури оленя, яку подарувала місту почесний консул Угорщини Елада Нагорна.

 / ВКонтакте Андрея Давыдова

В програму "психологічної реабілітації" входять і публічні акції на підтримку самопроголошених "республік" в центрі міста.

 / ВКонтакте Андрея Давыдова

Ці фото — черговий доказ злочинів РФ проти України, який буде використаний під час міжнародного трибуналу.

Нагадаю, раніше повідомлялося, що в Ростові-на-Дону організовано центр реабілітації для бойовиків "ДНР" (террористическая организация. - ред.) і ЛНР, в якому вони очікують лікування і протезування за рахунок фонду свого колишнього лідера Ігоря "Стрєлкова" Гіркіна.

Фото: ВКонтакте Андрія Давидова

Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.

Наши стандарты: Редакционная политика сайта Главред

Реклама

Последние новости

Реклама
Реклама
Реклама
Мы используем cookies
Принять