StarsМода и красотаГороскопРецептыПриметыЗдоровьеПоздравленияКино и сериалыШоуЛайфхакиСонникЖизньПраздникиСад и огород

Підручники для 9-го класу від видавництва "Ранок" до 1 вересня готові

31 августа 2017, 15:28обновлено 3 августа 2018, 01:26
1018
Педагоги віддавали перевагу саме тим варіантам, із якими навчальний процес буде найбільш якісним.

 / Ранок

Видавництво "Ранок" вітає українських школярів із Днем знань і наголошує: весь наклад підручників для 9 класу, що становить більш як 2 млн примірників, надруковано вчасно та передано офіційним перевізникам для подальшої доставки у школи країни.

"Підручники "Ранку" вже відвантажені з нашого логістичного центру. Далі вони будуть доставлені до обласних центрів України. А вже звідти відбуватиметься доставка по місцях. Сподіваюся, книжки потраплять до шкіл оперативно. Єдине, що може цьому завадити, — це непродумана логістика на місцевому рівні", — зауважує директор видавництва "Ранок" Віктор Круглов.

видео дня

Цього року за держзамовленням видавництво випустило 28 підручників для 9 класу українською мовою та 7 підручників, перекладених російською. 12 із них було видано в "європейському" форматі. Йдеться про книжки більшого розміру та у м'яких обкладинках. Такий формат дозволив збільшити вміст навчального матеріалу і водночас зменшити вагу підручників.

Підручники з фізики, історії України та всесвітньої історії традиційно були перекладені угорською, молдавською, румунською, польською мовами, тож їх будуть використовувати в школах із навчанням мовами національних меншин.

Усі підручники відповідають державним програмам та містять складові, необхідні для роботи на уроці (текст, малюнки, актуалізація, запитання, завдання для лабораторних та самостійних робіт тощо).

 / Ранок

Зауважуємо, що електронні версії підручників видавництва "Ранок" є у відкритому доступі. Крім того, на сайті інтерактивної школи "Ранку" http://interactive.ranok.com.ua розміщені електронні додатки: тематичні відео, тести, онлайн-уроки, аудіофайли для вдосконалення знань з іноземних мов, лабораторні роботи.

І насамкінець, підручники цього року вже вдруге обирали вчителі. Педагоги віддавали перевагу саме тим варіантам, із якими навчальний процес буде найбільш якісним. Усього в 2017 році має бути надруковано 228 найменувань підручників для 9 класу. Загальний наклад становить 8 млн 346 тис. 347 примірників на суму 328 млн 449 тис. гривень.

Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.

Наши стандарты: Редакционная политика сайта Главред

Реклама

Последние новости

Реклама
Реклама
Реклама
^
Мы используем cookies
Принять