Активист предупредил: в День Победы боевики готовят в Луганске серию взрывов

8 мая 2017, 19:40обновлено 3 августа 2018, 01:24
Террористы хотят, чтобы в городе было много жертв среди гражданского населения, отметил Снегирев.

Бойовики в Луганську, ілюстрація

В центрі захопленого бойовиками Луганська на 9 травня (День Перемоги) співробітники "міністерства державної безпеки" (МГБ) самопроголошеної ЛНР готують серію вибухів під час проведення параду.

Про це написав співголова ГІ "Права справа" Дмитро Снєгирьов.

видео дня

Також він повідомив, що терористи планують провести підриви за допомогою вибухівки, яку закладуть у кількох місцях масового скупчення людей.

Метою провокації є велика кількість жертв серед цивільного населення. За сценарієм російських кураторів, у вибухах звинуватять бійців 8-го окремого полку спецпризначення Збройних Сил України (підпорядкований Головному управлінню розвідки Міноборони — Ред.), як це було у випадку з підривом автомобіля місії ОБСЄ.

"… у лютому цього року бойовики захопили у полон бійців 8-го полку. За інформацією місцевих джерел ГІ "Права Справа", тоді у полон потрапили сім українських розвідників. Одного з полонених під час допиту показово забили ногами, щоб здійснити психологічний тиск на інших", — додав Снєгирьов.

Наразі у полоні перебувають, окрім двох, яких визнала українська сторона, ще четверо наших співвітчизників, саме їх ворог і збирається звинуватити у завтрашніх можливих вибухах.

"Зараз на окупованій території Луганської області проводяться заходи з примусового залучення населення до участі у святкових заходах на 9 травня. Від підприємств і навчальних закладів вимагають максимального представництва", — зазначив активіст.

Нагадаємо, 8 травня російські ЗМІ писали, що на захопленій частині Донецької області на дорозі, яка веде до меморіального комплексу Савур-Могила (знаходиться в районі Шахтарська), незадовго до проїзду кортежу ватажка терористичної "ДНР" (террористическая организация. - ред.) Олександра Захарченко пролунали два вибухи.

Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.

Наши стандарты: Редакционная политика сайта Главред

Реклама

Последние новости

Реклама
Реклама
Реклама
Мы используем cookies
Принять