StarsМода и красотаГороскопРецептыПриметыЗдоровьеПоздравленияКино и сериалыШоуЛайфхакиСонникЖизньПраздники

Дев'ять діток із вродженою вадою серця потребують вашої допомоги

16 июня 2016, 14:26обновлено 3 августа 2018, 01:19
Благодійна барахолка відбудеться 18-19 червня на "Платформа арт-заводі".

 / Пресс-служба

Ми дуже уважно прислухаємося до ваших порад та намагаємось зробити наші благодійні проекти смачними, цікавими та яскравими для глядачів та благодійників.

В цьому місяці нам випала можливість стати головним благодійним партнером в події літа — Благодійній Барахолці.

видео дня

Це Барахолка, яку створили звичайні кияни, звичайні дівчата, на якій десятки українських зірок, шоуменів, гуртів та звичайних людей будуть продавати свої речі та рятувати 9 дітей з вродженою вадою серця — підопічних Української Біржі Благодійності. Навіть український гурт Дахабраха та грузини Mgzavrebi приїдуть на Барахолку та виступлять без гонорарів заради наших діток!

Барахолка, відбудеться 18-19 червня на "Платформа арт-заводі". Це місце, де всі люди матимуть змогу придбати оригінальні речі від зіркових продавців і цими покупками зробити свій неоціненний вклад та врятувати 9 діток з вродженою вадою серця. Весь прибуток від організації заходу та добровільні пожертви йдуть на проект УББ!

Позднякова Маша, Задвернюк Валерія, Полій Михайлик, Бегіна Діаночка, Сейко Саша, Шевченко Саша, Гонцовська Ліза, Григоровська Юля, Добровольска Аліса - це діти, які чекають на нашу підтримку! Ціна за їх імпланти — 451 000 грн.

​Це дітки з малозабезпечених, неповних, бідних родин, у деяких батьки інваліди. Це дітки, яким крім нас ніхто не допоможе врятувати сердечка та подарувати шанс жити повноцінним життям.

4 500 дітей щорічно народжуються в Україні з вродженою вадою серця, а це 6-8 випадків на 1 000 новонароджених. Держава щорічно допомагала покрити більшу частину витрат на придбання оклюдерів 200 сім'ям, які не можуть дозволити собі цю дорогу, але таку необхідну для життя дитини операцію. У зв'язку з важким становищем в країні ця допомога з боку держави зараз припинена.

Сьогодні через нестачу коштів на серцеві імпланти (оклюдери) малюків лікують за допомогою кардіо-хірургічної корекції з розрізом грудної клітки. Після цього діти подовгу проходять реабілітацію, а через обов'язкову зупинку серця під час операції у них можуть виникнути серйозні ускладнення. Мета нашого проекту — зібрати кошти на придбання оклюдерів, які імплантують у серця дітей. Таке лікування проводиться без розрізу, зупинки серця і глибокого наркозу. Більш того, пацієнтам не потрібна реабілітація, і вже через 1-2 дні їх виписують абсолютно здоровими. Такі безкровні операції проводять у Національному інституті серцево-судинної хірургії ім. Амосова.

Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.

Наши стандарты: Редакционная политика сайта Главред

Реклама

Последние новости

Реклама
Реклама
Реклама
Мы используем cookies
Принять